FumFel_20 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 co wy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a macie do Kearesa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No to macie- FX 5600 total SUXXXX!!! A samemu nie chciało sie wejść i poszukać na in4.pl ?:? http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=150 jasne ze suxxxxxxxx to tak samo gowniana karta jak 5200 , ale jak to sie mawia wszystko zalezy od ceny zakupu :) Co to wogole za test ? Nie widzicie, ze ATI supported ? Jakim cudem R9500 jest szybsze w tych testach od ti4200 ? Chyba, ze in4 ma racje, a 100 innych serwisow nie. no no pan kaeres za czesto siedzal przed swoja piekna celina i teraz pisze jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Ja nie widze zeby w tym tescie 9500 byl szybszy od 4200. Proponuje zmniejszyc dawke sporzywanego dziennie 92% alkoholu i przezucic sie na 100% wode. Tylko prosze kaeres nie placz juz. Nie rozumiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No to macie- FX 5600 total SUXXXX!!! A samemu nie chciało sie wejść i poszukać na in4.pl ?:? http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=150 jasne ze suxxxxxxxx to tak samo gowniana karta jak 5200 , ale jak to sie mawia wszystko zalezy od ceny zakupu :) Co to wogole za test ? Nie widzicie, ze ATI supported ? Jakim cudem R9500 jest szybsze w tych testach od ti4200 ? Chyba, ze in4 ma racje, a 100 innych serwisow nie. no no pan kaeres za czesto siedzal przed swoja piekna celina i teraz pisze jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Ja nie widze zeby w tym tescie 9500 byl szybszy od 4200. Proponuje zmniejszyc dawke sporzywanego dziennie 92% alkoholu i przezucic sie na 100% wode. Tylko prosze kaeres nie placz juz. Nie rozumiem. Bo ciezko zrozumiec ten belkot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No to macie- FX 5600 total SUXXXX!!! A samemu nie chciało sie wejść i poszukać na in4.pl ?:? http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=150 jasne ze suxxxxxxxx to tak samo gowniana karta jak 5200 , ale jak to sie mawia wszystko zalezy od ceny zakupu :) Co to wogole za test ? Nie widzicie, ze ATI supported ? Jakim cudem R9500 jest szybsze w tych testach od ti4200 ? Chyba, ze in4 ma racje, a 100 innych serwisow nie. no no pan kaeres za czesto siedzal przed swoja piekna celina i teraz pisze jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Ja nie widze zeby w tym tescie 9500 byl szybszy od 4200. Proponuje zmniejszyc dawke sporzywanego dziennie 92% alkoholu i przezucic sie na 100% wode. Tylko prosze kaeres nie placz juz. Nie rozumiem. Bo ciezko zrozumiec ten belkot. jast to normalne dla osob o twoim poziomie inteligencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No to macie- FX 5600 total SUXXXX!!! A samemu nie chciało sie wejść i poszukać na in4.pl ?:? http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=150 jasne ze suxxxxxxxx to tak samo gowniana karta jak 5200 , ale jak to sie mawia wszystko zalezy od ceny zakupu :) Co to wogole za test ? Nie widzicie, ze ATI supported ? Jakim cudem R9500 jest szybsze w tych testach od ti4200 ? Chyba, ze in4 ma racje, a 100 innych serwisow nie. no no pan kaeres za czesto siedzal przed swoja piekna celina i teraz pisze jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Ja nie widze zeby w tym tescie 9500 byl szybszy od 4200. Proponuje zmniejszyc dawke sporzywanego dziennie 92% alkoholu i przezucic sie na 100% wode. Tylko prosze kaeres nie placz juz. Nie rozumiem. Bo ciezko zrozumiec ten belkot. jast to normalne dla osob o twoim poziomie inteligencji Na jakiej podstawie oceniasz moj poziom inteligencji? Nie znasz mnie, nie dyskutowales wczesniej ze mna i rzucasz jakies zalosne teksty odnosnie inteligencji. Poza tym, mozna sie klocic i obrzucac miesem, ale pewne reguly zawsze obowiazuja i na przyklad dla mnie i wielu innych osob, ktore liznely troche dobrego wychowania zwracanie sie do rozmowcy mala litera ("twoim") jest conajmniej lekcewazace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 po dokladnym zapoznaniu sie z powyzszym testem. Stwierdzam, ze jedynym (dosyc) udanym i nowym produktem nvidii jest GF FX 5800 i 5900 Ulta (pomijajac cene). 5200 i 5600 nie powinny sie wogole ukazac.... bo po co komu mother nature w 3dm03 jak i tak bedzie mialo 5-10 fps :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no niedokonca sie zgodze , 5200 i 5600 /Ultra byly by dobrymi kartami gdyby ich cena byla 2x niższa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Slayer - przekonales mnie - w koncu jestem radeonowcem nie :P a pozatym przeczytalem ten test i jak FX 256 MB zostaje pobity w testach przez radka 9500 pro to mi to wystarczy,tym bardziej ze to jest firma pixelview wiec moja decyzja zostala podjeta - biore radka 9500 i powiedzmy (jak dobrze pojdzie z sianxem) gigabyte'a - a kto radzi mi ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> FX ten jest LLLLLLLLLOOOOOOOOOSSSSSSSHHHHHKAAAAA :D :twisted: :lol: 8) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja bym wzioł radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ble ble ble [...] ble ble ble hmmm mnie sie zdaje ze zaszlo drobne nieporozumienie w zadnym z podlinkowanego testu na in4 R9500 niejest szybszy nizeli TI4200 (mowa oczywisci o wykresach bez aa i anizo, wyjatkiem sa rowniez testy 3Dmarka w high detalach gdzie karty prezentuja podobny poziom i przewaga radeona w shaderach, acz overal jest na kozysc TI4200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...