qrzesio Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam posiadam taką konfiguracje: - Pentium 4 3 Ghz - 2 GB RAM - zasilacz Akyga 420 W Szukam do tej konfiguracji jak najlepszej grafiki, chcę ją kupić w cenie max 190 zł. Prosze o pomoc i propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Posiadam aktulanie GF 7600GS DDR3 od Galaxy na platformie z Athlonem64 3200+ 2GHz.. Kreci sie spokojnie ponad 7600GT. Bardzo przyzwoita karta na AGP i bardzo dobry wybor ze wzgledu na pamieci DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ten 76gs na ddr3 byłby ok , ale pewnie nie zmieścisz się w cenie , alternatywą jest coś pokroju HD2600Pro/XT grunt żeby miało ddr3. Ale powiedź jeszcze w jakim celu zmieniasz grafikę , bo może szkoda wydawać kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dalem jakies 200zl i to bylo juz jakis czas temu. Na pewno gafy na AGP nie poszly w gore :) Moze bede ja niedlugo sprzedawal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 WG mnie jak juz kupować to coś pokroju Radeonów HD 2600 i 3650. Z tym że ten drugi oszczędza energię w trybie 2d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...