.PaVLo. Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Czasem są one niezbędne, bo odległość między blokiem a chłodzoną częścią jest za duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Kupiłeś już te graty? Nie lepiej sprzedać tą padacznę grafike i kupić coś chłodniejszego o takiej wydajności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) Narazie mam tylko pompke i zlaczki. Reszte zamawiam po powrocie z wypoczynku. Co do karty niezamierzam jej sprzedawac i zlozyc wc: - nie uwazam aby byla padaka (w wiekszosci tytulow konkuruje bez problemu z 5870 i jest od niego tansza) - na sprzedazy i kupnie nowej grafy strace (po zainwestowaniu w wc po modernizacji najwyzej bede musial dokupic blok na gpu i nowe zapinki do bloku na cpu) - po za tym zabawa w skladanie WC moze byc fajnym doswiadczeniem :lol: (przynajmniej do czasu az nie pojdzie z dymem 3/4 PC) Edytowane 16 Lipca 2010 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Chłodzenie wodne może być i jest ciekawym doświadczeniem, zachęcam ,składałem w tym tygodniu swój zestaw. - po za tym zabawa w skladanie WC moze byc fajnym doswiadczeniem :lol: (przynajmniej do czasu az nie pojdzie z dymem 3/4 PC) GTX i jego performance, performance/watt to porażka, dlatego napisałem padaka. Narazie mam tylko pompke i zlaczki. Reszte zamawiam po powrocie z wypoczynku. Co do karty niezamierzam jej sprzedawac i zlozyc wc: - nie uwazam aby byla padaka (w wiekszosci tytulow konkuruje bez problemu z 5870 i jest od niego tansza) - na sprzedazy i kupnie nowej grafy strace (po zainwestowaniu w wc po modernizacji najwyzej bede musial dokupic blok na gpu i nowe zapinki do bloku na cpu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...