panzar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 hej. tak się zastanawiam czy w ogóle jest jakiś tv lcd 32 cale co by wszedł w wnękę o szerokości 75cm i wysokości 60cm. nie musi mieć fajerwerków ważne aby się zmieścił w tym wymiarze. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Najwęższy, który znalazłem to Philips 32PFL7404H - 762 mm. Raczej nic poniżej 750 nie znajdziesz, bo sama powierzchnia aktywna matrycy ma 700 mm szerokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Puma dzięki. popytałem dziś w sklepach na mieście i philipsy są najwęższe. dzięki za pomoc. zostawiłem 10mm luzu ale i tak 2mm za dużo jednak to już i tak nie jest tak źle 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...