Pieterl Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Witajcie. Otóż mam taki problem. Posiadam system Windows 7 Ultimate aktywowany programem 7loader 1.5. Wszystko by było ładnie i pięknie oprócz jednej rzeczy. Gdy chcę pobrać jakiś torrent to po około 10 minutach wyskakuje komunikat "Ta kopia systemu nie jest oryginalna". Może przedstawię to po kolei jak się to dzieje: 1. Wyszukuję plik torrent, który chcę pobrać 2. Uruchamiam go w programie Utorrent 2.0 3. Zostawiam włączony komputer aż do końca pobierania 4. Po około 10-15min wywala mi komunikat "Ta kopia systemu nie jest oryginalna" Najgorsze jest to że trzeba po każdym pobraniu torrenta formatować kompa bo inaczej się nie da. Komunikat będzie się wyświetlał co parę minut, tapety nie będzie a żaden inny aktywator już po tym nie działa. Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić aby tego uniknąć? Nie mam ochoty co chwilę formatować kompa a nieraz też chcę coś pobrać przez torrenty. PS: Dodam, że aktualizacje są ustawione tak aby się pobierały tylko za moją zgodą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 Masz kupic oryginalny system, piratom na tym forum nie pomagamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...