snorri Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Mam takiego radka jak w temacie i fatalnie kreci mu sie pamiec. GPU skrecam w okolicach 300 i jest OK natomiast pamiec defaultowo jest na 250 a przy 258 juz wyskakuja babole w 3dmarku. Pamieci sa hynixa (z oznaczeniem 304A) wiec w sumie niby dobre, a jednak nie chca sie podkrecic :( Czekam na jakies sensowne podpowiedzi co zrobic zeby wiecej z pamiatek wycisnac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Vmoda. Tak jak ci pisalem. Te pamieci maja chyba bardzo agresywne ustawinia. Podaj swoj konfig i wynik w 3Dmarku. Najlepiej link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja mam to samo.... 258 i nic więcej :-( --> jonathan daj jakiegoś linka do tego vmoda (chyba że wystarczy obniżyć timing'i pamięci???) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Niestety nie mam. Jakbym mial to karta by latala nie na 260/260 ale troche wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 No cóż..... Trzeba chyba poszukać na googlu :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ja też mam supergrace ale jesze gorzej.. bo moje pamięci standardowo są na 440mhz a przy 446-7 już śa aferakty... jak zrobić vmoda ołówkiem??? czy jest to niebezpieczne dla karty?? miałem kiedys faty jak to sie robi ale ja mam jakąs inną karte niż ta która tam była jakieś niestandardowe pcb mam.. i niem ożge rezysorów znaleśc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...