maciejzw Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Płyta jak w temacie zawiesza się na samym początku. Światełka na D-Brakecei pokazują, ze trwa próba bootowania. Ponieważ na swoje nieszczęście ustawiłem firmowy rysunek podczas startu więc nie wiem co się dzieje pod spodem (klawiatura przestaje działać po 2 sek.).Zmieniałem już wszystko (zaslacz, graf., pamięć, proca). Oczywiście clear cmos też był. jakieś pomysły??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Czy podpiąłeś dobrze taśmę od HDD, sprawdź. Czy masz na HDD partycje. Spróbuj włożyć dyskietkę z systemem do flopa. Czy napewno dobrze założyłeś coolera, możliwe że nie dolega dobrze. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Płyta jak w temacie zawiesza się na samym początku. Światełka na D-Brakecei pokazują, ze trwa próba bootowania. Ponieważ na swoje nieszczęście ustawiłem firmowy rysunek podczas startu więc nie wiem co się dzieje pod spodem (klawiatura przestaje działać po 2 sek.).Zmieniałem już wszystko (zaslacz, graf., pamięć, proca). Oczywiście clear cmos też był. jakieś pomysły??? Po clear CMOS powinieneś mieć ustawienia default (więc bez tego logo) - spróbuj jeszcze raz Clear CMOS (odłącz kabel zasilający - zworkę przestaw na Clear na jakieś 20 sek. - potem spowrotem na Normal) Ewentualnie wyjmij baterię na jakieś 20 min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja mam podobną płytkę :oops: wyłącz logo i się dowiesz czesto wywala i trzeba wciskać F1 wówczas się resetuje i wraca do standartowych ust Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...