SiQEL Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Witam chcę się was poradzić co do wyboru zasilacza do zestawu z Phenomem II X4 955 po OC i dwiema kartami ati 5850 na pokładzie interesuje mnie czy ten zasilacz będzie dobry do takiego zestawu ewentualnie mam możliwość zakupu Chieftecka. Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez SiQEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Odpusc sobie ten zasilacz jesli chcesz wsadzic dwie karty. Kupilem go walsnie dzisiaj okazyjnie, przyda sie z racji tego co robie ;) Ma tylko 4x SATA, i 1x6 pin 1x8 pin do PCIE - czyli do dwoch kart musisz miec przejsciowki. Sa lepsze oferty na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiQEL Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Temat Do Kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...