bruce Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 a może małe nie-do-końca-formalne-spotkanko w wawje, w jakiś piatek/sobotę na polach mokotowskich na winko??? ja jestem za bo w sobote i niedziele na gieldzie pracuje :P lepszego miejsca dla mnie nie moglo byc :P a tak na marginesie nie chce mi sie ruszac tylka do gdanska :P ale na upartego jeszcze pomysle :P W którym pawilonie pracujesz? chodzi o wgk, czy wge??? bo jak wgk, to od polowy czerwca bedziemy pracowac razem ;p ekheheh wracam do pracy, weeeee :) hehe :) stanowisko 186 glownie :) bo jeszcze 2 mamy :) sprzedajemy i skupujemy czesci uzywane :) aha... zapomnial byl :P chodzi o wgk oczywiscie :P a gdzie to? bo na www nie moge znalezc planu, a folder z takowym zgubilem :( opsiz, gdzir to jest :D michalak-w tym roku jeszcze nie wiem gdzie i co bede robil :D wiesz, gdzie stoi ciężki?? taki czlowiek od sim lockow...... kur** 186...brzmi znajomo....jak by obok nas...ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 u<span style="color:red;">[ciach!]</span>e miasto - pol polski bym musial przebyc - ee tam wale to na zaden zjazd nie jade - chyba ze bedzie we wrocu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 u<span style="color:red;">[ciach!]</span>e miasto - pol polski bym musial przebyc - ee tam wale to na zaden zjazd nie jade - chyba ze bedzie we wrocu...najlepiej jeszcze naprzeciwko twojego mieszkania i zeby dowozili limuzynami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 u<span style="color:red;">[ciach!]</span>e miasto - pol polski bym musial przebyc - ee tam wale to na zaden zjazd nie jade - chyba ze bedzie we wrocu...najlepiej jeszcze naprzeciwko twojego mieszkania i zeby dowozili limuzynami ;)bez przesady - az taki to juz nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 NIe wiem ale co niektorzy to chieli by zeby ta impreza byla u nich pod blokiem, jak by byla we wroclawiu to ludzie by mowili ze czemu nie jest w Gdanski itd no nie ma mozliwosci zeby wszystkim dogodzic dostosujcie sie troszke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Sprobuje tam dotrzec, ale i tak bardziej sprawiedliwie byloby zorganizowac ten zjazd bardziej w centralnej polsce. Wtedy wszyscy mieliby w miare rowna droge! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Y Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Sprobuje tam dotrzec, ale i tak bardziej sprawiedliwie byloby zorganizowac ten zjazd bardziej w centralnej polsce. Wtedy wszyscy mieliby w miare rowna droge! ;-) Temat byl juz pare razy walkowany - to nei ma nic wspolnego ze sprawiedliwoscia itd. - w centralnej Polsce NIKT SIE ORGANIZACJI NIE PODJAL. A skoro jedynym miejscem gdzie ktos cos potrafi zorganizowac(i to zorganizowac b. dobrze - respect 4 Samhain) jest Gdansk to zjazd bedzie w Gda. Jak ktos chce we Wrocku to spoko, niech znajdzie sponsorow, lokal i zbierze ekipe - nikt nie zabrania. TYmczasem do zobaczenia w Gdansku :) Korzystajac z okazji chcialbym przypomniec o www zjazdu: www.moders.zjazd.prv.pl a jesli ktos prowadzi jakas www, to niech wali do mnie na prv - bardzo przydalaby sie jakas reklama tego zjazdu, chocby jakis news :idea: Na naszej stronce mozecie tez zobaczyc linki do serwisow, ktore juz nam pomogly - BIG THX panowie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 NIe wiem ale co niektorzy to chieli by zeby ta impreza byla u nich pod blokiem wiesz powiem Ci ze nie wszyscy maja ten zaszczyt mieszkac w bloku :) :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Najlepiej jak by zjazd był w Łodzi :) Akurat środek Polski. I najlepiej na Retkini, Maratońska :D Wiecie, żebym nie miał zbyt daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 jak ktos gdzie indziej ZORGANIZUJE to chetnie sie rusze i NEI bedzie mi zadaleko... podjolem sie bo nikomu sie ruszyc za przeproszeniem tylka nie chcialo, jest zorganizowane a kazdy marudzi: ze jakby bylo u mnie, jakby bylo u mnie to se zrobcie... a ja z checia przyjade... moze za rok byc gdzie indziej... wazne aby bylo i aby byla dobra zabawa to sie liczy! pozdro i zapraszam raz jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 a może małe nie-do-końca-formalne-spotkanko w wawje, w jakiś piatek/sobotę na polach mokotowskich na winko??? ja jestem za bo w sobote i niedziele na gieldzie pracuje :P lepszego miejsca dla mnie nie moglo byc :P a tak na marginesie nie chce mi sie ruszac tylka do gdanska :P ale na upartego jeszcze pomysle :P W którym pawilonie pracujesz? chodzi o wgk, czy wge??? bo jak wgk, to od polowy czerwca bedziemy pracowac razem ;p ekheheh wracam do pracy, weeeee :) hehe :) stanowisko 186 glownie :) bo jeszcze 2 mamy :) sprzedajemy i skupujemy czesci uzywane :) aha... zapomnial byl :P chodzi o wgk oczywiscie :P a gdzie to? bo na www nie moge znalezc planu, a folder z takowym zgubilem :( opsiz, gdzir to jest :D michalak-w tym roku jeszcze nie wiem gdzie i co bede robil :D wiesz, gdzie stoi ciężki?? taki czlowiek od sim lockow...... kur** 186...brzmi znajomo....jak by obok nas...ehhhh dostalem dzisiaj swoje stanowisko.. i stoje na miejscu nr: 50 ..... to jest pod taka duza tablica ARTLAND :) ciezko nie zauwazyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 a może małe nie-do-końca-formalne-spotkanko w wawje, w jakiś piatek/sobotę na polach mokotowskich na winko??? ja jestem za bo w sobote i niedziele na gieldzie pracuje :P lepszego miejsca dla mnie nie moglo byc :P a tak na marginesie nie chce mi sie ruszac tylka do gdanska :P ale na upartego jeszcze pomysle :P W którym pawilonie pracujesz? chodzi o wgk, czy wge??? bo jak wgk, to od polowy czerwca bedziemy pracowac razem ;p ekheheh wracam do pracy, weeeee :) hehe :) stanowisko 186 glownie :) bo jeszcze 2 mamy :) sprzedajemy i skupujemy czesci uzywane :) aha... zapomnial byl :P chodzi o wgk oczywiscie :P a gdzie to? bo na www nie moge znalezc planu, a folder z takowym zgubilem :( opsiz, gdzir to jest :D michalak-w tym roku jeszcze nie wiem gdzie i co bede robil :D wiesz, gdzie stoi ciężki?? taki czlowiek od sim lockow...... kur** 186...brzmi znajomo....jak by obok nas...ehhhh dostalem dzisiaj swoje stanowisko.. i stoje na miejscu nr: 50 ..... to jest pod taka duza tablica ARTLAND :) ciezko nie zauwazyc :P No, widzę, że coś wgk rulezzz... a ja na niej jeszcze nie byłem, zafsze chodze na batorego... (no chyba że tam jest wgk, a wge-czy-jak-jej-tam w przejściu pod GUSem?) no ale jak, fstępnie kto jest chętny na małe winko w któryś wikendzik na polach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Dla mine jest to troszkę za daleko........no dla mnie qwa tysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 hehe ja ma 700 km ale jade prawie na pewno ..nie ma bata chociaz raz cos sie fajnego wydarzy :) a pozatym i tak mialem jechac nad morze tylko ze w sierpniu ale widocznie zostane dluzej hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 a może małe nie-do-końca-formalne-spotkanko w wawje, w jakiś piatek/sobotę na polach mokotowskich na winko??? ja jestem za bo w sobote i niedziele na gieldzie pracuje :P lepszego miejsca dla mnie nie moglo byc :P a tak na marginesie nie chce mi sie ruszac tylka do gdanska :P ale na upartego jeszcze pomysle :P W którym pawilonie pracujesz? chodzi o wgk, czy wge??? bo jak wgk, to od polowy czerwca bedziemy pracowac razem ;p ekheheh wracam do pracy, weeeee :) hehe :) stanowisko 186 glownie :) bo jeszcze 2 mamy :) sprzedajemy i skupujemy czesci uzywane :) aha... zapomnial byl :P chodzi o wgk oczywiscie :P a gdzie to? bo na www nie moge znalezc planu, a folder z takowym zgubilem :( opsiz, gdzir to jest :D michalak-w tym roku jeszcze nie wiem gdzie i co bede robil :D wiesz, gdzie stoi ciężki?? taki czlowiek od sim lockow...... kur** 186...brzmi znajomo....jak by obok nas...ehhhh dostalem dzisiaj swoje stanowisko.. i stoje na miejscu nr: 50 ..... to jest pod taka duza tablica ARTLAND :) ciezko nie zauwazyc :P No, widzę, że coś wgk rulezzz... a ja na niej jeszcze nie byłem, zafsze chodze na batorego... (no chyba że tam jest wgk, a wge-czy-jak-jej-tam w przejściu pod GUSem?) no ale jak, fstępnie kto jest chętny na małe winko w któryś wikendzik na polach??? Ty mowisz o gieldzie elektronicznej... to jest cale 2 albo 3 przystanki od komputerowej tramwajem :P aha.... przy stanowisku 186 stoja bodajrze 2 lun 3 stanowiska z simlockami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 do mnie rpzyjezdza kumpel z canady wieć bedzie chciał troszkekasy rozwalic to na 90% bede :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ty mowisz o gieldzie elektronicznej... to jest cale 2 albo 3 przystanki od komputerowej tramwajem :P aha.... przy stanowisku 186 stoja bodajrze 2 lun 3 stanowiska z simlockami :) No to jak jest z tymi giełdami? która jest która? 1. na batorego. 2. w przejściu pod GUSem. 3. jakieś inne? no i jak się nazywają??? aha, no i która jest najbardziej spox? (rozumiem, że tan na której stoisz, ale która to w końcu :?: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ty mowisz o gieldzie elektronicznej... to jest cale 2 albo 3 przystanki od komputerowej tramwajem :P aha.... przy stanowisku 186 stoja bodajrze 2 lun 3 stanowiska z simlockami :) No to jak jest z tymi giełdami? która jest która? 1. na batorego. 2. w przejściu pod GUSem. 3. jakieś inne? no i jak się nazywają??? aha, no i która jest najbardziej spox? (rozumiem, że tan na której stoisz, ale która to w końcu :?: ) która jest która? 1. na batorego - warszawska gielda komputerowa (WGK) 2. w przejściu pod GUSem. - Warszawska gielda elektroniczna (WGE) 3. jakieś inne? - wolumen :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jako ze zjazd juz nie dlugo, chcialbym sie dowiedziec kto z Białegostoku sie wybiera. Trzeby by sie spotkac i ustalic jak jedziemy i takie tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Buuu, imprezka mnie ominie - 17 lipca to jadę, ale w przeciwną stronę - do Krakowa... ale za to spodkam sie z kumplami z liceum, też będzie impreza - ale wielbicieli piwa :) nie moddingu (chociaż te dwia rzeczy często idą w parze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Buuu, imprezka mnie ominie - 17 lipca to jadę, ale w przeciwną stronę - do Krakowa... ale za to spodkam sie z kumplami z liceum, też będzie impreza - ale wielbicieli piwa :) nie moddingu (chociaż te dwia rzeczy często idą w parze). hehe, dokladnie a napewno na tym zjezdzie nie zabraknie napojow % :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 #TwEaK CreW informuje że do Ogólnopolskiego Zjazdu O/c & Moders pozostało już tylko 9 dni, więc jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś aby uczestniczyć w tym wyjątkowym wydażeniu nie zwlekaj bo zostało niewiele czasu. Pamiętajcie że dzięki uprzejmości restauracji Sphinx na uczestników czeka smaczny obiadek. Po części oficjalnej planowane jest wielkie Party. Jedyna rzeczą za którą płacicie jest nocleg, kwota mała bo TYLKO 15 pln. Rejestracja i szczegółowe informacje na stronie www.moders.zjazd.prv.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 wszystko spoko tylko ze z tego co widze na stronce pkp spoznie sie 1 h :( i jak ja znajde tego sphinxa ?? a w kacu mam troche lat i kolezanke w gdansku ... :D o i z kad oni od tych obiadkow beda wiedziec kto jest kto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 o to juz zadbalismy... wsio zorganizowane spoko hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Wiec kto jedzie z Białegostoku? Trzeba by sie spotkac wczesniej!!! Walciedo mnie na PW! samhain czy jest mozliwosc załatwienia noclegu z soboty na niedziele?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ee ale nocleg z soboty na niedziele JEST zalatwiny cza tylko zaplacic :( 15 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wlasnie jak z tym noclegiem bo ja musze kimnac w gd bo nie mam jak wrocici pozniej musze w niedziele ...jestr jakas rezerwacja czy cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jest rezerwacja.. dokladne dane masz na stronie zjazdu... www.moders.zjazd.prv.pl a tu masz niusa :P 08.07.2003 19:10 Dodał:Samhain Duzo informacji! Witam duzo zalatwiania i prawie juz wszystko dopiete na ostatni guziczek!! kilka spraw organizacyjnych: 1) OPŁATA NOCLEGOWA - niestety po wycofaniu sie jednego z glownych sponsorow (chlip ;() zmuszony zostalem do zabrania wam 15 pln na nocleg , suma nie wielka lecz jednak jak pomnozycie ja przez ilosc osob to wyjdzie sporo, a sam tego nie zaplace... takze... PROSZENI jestescie o przywezienie dodatkowych 15 zlotych przeznaczonych na nocleg! 2) Kilka osob pytalo o ktorej mozna wrocic z impry do noclegowni, otoz dogadalem sie i nie ma ograniczen!! Prosba tylko o cisze, wiadomo nie jestemy sami... 3) Warunki noclegu: nocleg bedzie w szkole, sale beda 10 i 12 osobowe, kazdy lozko ma spoczko :) komfort *** to to nie jest, lecz chodzi aby sie dobrze bawic a nie przesiadywac w "noclegowni"... 4) Caly plan imprezy lacznie z godzinami znajduje sie w dziale: "Program" :) 5) Jesli ktos CHCE to zapraszam na zjazd... to jest zjazd dla wszystkich chetnych i zainteresowanych... :D To by bylo wszystko... jesli jakies pytania zapraszam... na maila samhain@ast.ima.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wiem wszystko tylko jeszcze jedno mnie dreczy ze tak powiem ...zamiescie jakas maple na ktorej bedzie widac i noclegi i ten dlugi targ ... bo z tej 2 to ja nic nie czaje ok ? z gorki dzieki ..cala polske jade zeby tam byc i chcialbym wiedziec co jak najwiecej zwladszcza ze w gd nigdy nie bylem i nikogo tam nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Moj błąd z niedzieli na poniedzialek bo w poniedzialek o 3:40 mam pociag dalej nad morze do Lemborka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...