samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ok zaraz cos z tym zrobie... zawsze mozna sie kontaktowac przez komke... na maila zapraszam.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 mapa poprawiona prosze sprawdzic czy jest czytelniejsza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no troche lepiej ..bardziej mi chodzilo o pgolna mapke na ktorej beda zaznaczone te 2 trasy tak dl aorjetacji a tebn dworzec pkp to jest jeden i ten sam ?? na 2 mapkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 tak to jest ten sam dworzec, nie znalazlem wiekszej mapki dlatego nie umiescilem wszystkiego na jednej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 czyli do tego spanka bedzie kawal drogi .... a te trajtki cala noc kursuja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 trajtki NIE kursuja w nocy, od 11 juz nie ma nic... ale powiem ze raczej z imprezy nie wyjdzie NIKT :P zobaczymy jak cos to sie uruchomi awaryjny plan... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 trajtki NIE kursuja w nocy, od 11 juz nie ma nic... ale powiem ze raczej z imprezy nie wyjdzie NIKT :P zobaczymy jak cos to sie uruchomi awaryjny plan... ;)czyli my balujemy na tym placu znaczy targu ..slyszalem ze to spoko miejsce czy w tej knajpce ..ogolnie jestem pelen podziwu organizacji ..u nas tz w janowie trudno sie z kumplami ustawic na jaks wieksza imprezke a tu ogolnopolska i jak narazie wszystko sparwnie ... jeszcze jedno pytanie ... jak ja do gd dojade niestety dopiwro po 15 tak z 20 min to juz tej grupki " przewodnikow "nie bedzie ? a zreszta to najmniejszy problem .. no nic skoro tak to ja musze wprowadzic zminy w rejestracji tz dopisze kolezanke bo jeszcze mozna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no tu bedzie problem bo ja bede prowadzil wsio i raczej nikt nie bedzie chcial sterczec na dworcu i kierowac ludzi do Sphinxa... ale raczej kazdego jak spytasz to ci powie jak trafic... :) takze spoko... o przewodnikow sienie martw bo KAZDY w gda ci powie jak trafic! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 polukalem troszke i znalazlem co chcialem http://www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=3788&bez=1 dla zainteresowanych ..ale piwo to drogie maja .. powinni nan bez marrzy chociaz sprzedawac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A może by tak przed rozpoczęciem zjazdu zorganizować małe zakupy typowe dla nas czyli plexi, poliwęglan miedź itp. itd. :?: Na pewno niektórym przyda się poliwęglan lub plexi - mi też :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 taaa a powiesz skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kase na to? sponsorzy daja NAGRODY, cala kase wykladam ja... jak masz jeszcze jakies ciekawe pomysly to chetnie poslucham... btw mi by sie DUZO rzeczy tez przydalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a ta knajpka bedzie tylko dla nas ? czy inni goscie tz normalni ;) tez tam beda przesiadywac i sluchac naszych gadek o oc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ta knajpa jest 2 poziomowa, 2 pietro jest dla nas :) aa i jeszcze jedno tak pro forma ZADNEGO WLASNEGO ALKOHOLU w knajpie!!! osoby ktore zlamia zakaz... zegnamy z imprezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 taaa a powiesz skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kase na to? sponsorzy daja NAGRODY, cala kase wykladam ja... jak masz jeszcze jakies ciekawe pomysly to chetnie poslucham... btw mi by sie DUZO rzeczy tez przydalo...Nie zrozumiałeś mnie :!: Chodziło mi o to, że każdy kto będzie chciał sobie kupić ww rzeczy weźmie sobie kase na to i cała paczką można iść i nie trzeba na to sponsorów bo każdy sam sobie funduje. I nie denerwuj się, zrobiłeś kawał dobrej roboty za co wszyscy jesteśmy ci wdzięczni i nie wymagamy nic więcej NO Offence. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hyhy no spoko przez ten zjazdzik troszke nerwow mi przybylo... hmmm no mozna w sumei sie wybrac gdzies po cos... znam hurtownie plexi tanio mozna kupic... ale w oniedzialek dopiero... ;>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Kto z warszawy sie wybiera? I jak jedziecie? PKP? Moze tym o 9:47 z Centralnego (Gdansk Głowny ok 13:49)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja jade z Wawy ale chyba pozniej :? Pieprzona robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hmmm ja jade tz przez wawe mam przesiadke na wschodnim chyba nie moge sprawdzic po pkp siadl serwer o 11.01 peron IV a 15.10 gdansk ... sa chetni do podrozy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 o juz mam dokladnie to u mnietak wyglada moze jest ktos co tez tak jedzie ? Stacja Przyj Odj. Per/To Nr poc. Uwagi ----------------------------------------------------------------------------------------- Lublin 8:27 Posp 28100 przesyłki konduktorskie za opłat Nałęczów 8:48 8:49 Puławy Miasto 9:02 9:04 Dęblin 9:20 9:22 Pilawa 9:59 10:00 Otwock 10:21 10:22 Warszawa Wschodnia 10:49 peron I ----------------------------------------------------------------------------------------- Warszawa Wschodnia 11:01 peron IV Posp 18111 obowiązek rezerwacji - pociąg z Legionowo 11:28 11:29 wagon barowy Nasielsk 12:00 12:00 przesyłki konduktorskie za opłat Ciechanów 12:23 12:24 Mława 12:43 12:44 Działdowo 12:57 12:57 Iława Główna 13:34 13:35 Susz 13:51 13:52 Prabuty 14:00 14:01 Malbork 14:24 14:26 Tczew 14:43 14:44 Pruszcz Gdański 14:59 14:59 Gdańsk Główny 15:10 ----------------------------------------------------------------------------------------- Czas podróży: 6 Godz. 43 Min. Przesiadki: 1 Data: 07-16 Kursuje: kursuje codziennie, oprócz 25. Gru, 20. Kwi Kilometry: 494 km Cena(1./2.kl): 71,85/47,90 zł + 2zł miejscówka ulgowy ze znizka 37% w kl2 30,18zł + 2zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Kto z warszawy sie wybiera? I jak jedziecie? PKP? Moze tym o 9:47 z Centralnego (Gdansk Głowny ok 13:49)?a moze tym nastepnym ? 10:25 centralny -> 14:15 gdansk gl. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 od ktorej bedzie brygadka na dworcu zeby loodzi kierowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 hyhy brugad yNIE bedzie bo traficie sami... mapy sa udostepnione + ludzie w Gdansku wiedza gdzie jest Sphinx... i ul. Dlugi Targ... :) takze traficie... jesli jednak sie o cos boicie zapraszam na maila podam nr telefonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 KONIEC ZAPISÓW - FUCK, bo teraz muszę jechać sam, a tak mój kumpel by jechał, ale nie dowiedział się kiedy wyjeżdża na wakacje i mogłoby mu nie styknąć :( No trudno więcej piwa dla mnie :twisted: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 zawsze mozesz zmienic swoje dane i go dodac (chyba) i jak z ta ustawka ktos jedzie z/przez wawe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No teraz to już wątpie - jak koniec to koniec, a zresztą i tak nie wiem jeszcze czy by pojechał. No to jak idzie ktoś ze mną na zakupy typu plexi/poliwęglan jeśli tak to zgłaszać się i mówić o której będziecie na dworcu. Jako, że zjazd wypada m.in w sobotę hurtownie mogą byc otwarte tylko do 13 więc ja będe tam juz od 10.57 jadę pospiesznym żeby zdążyć przed 12. To jak kto jest chętny :?: :?: :?: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Albo jeszcze lepiej gydby poszedł ktoś kto zna miasto - chętnemu małej wycieczki postawie piwo chox słyszałem, że drogie tam są ale co tam :wink: Pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 zawsze mozesz zmienic swoje dane i go dodac (chyba) i jak z ta ustawka ktos jedzie z/przez wawe ? napisz o ktorej jedziesz to bedzie latwiej cos wymyslic widzisz ja jade i caly plan walnolem ale chyba ci nie pasi ten pociag ... a ja kasy na IC czy Expresy niebede tracil zreszta 30 min mnie nie zbawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 No panowie ja zasowam z Pitem. Bierzemy kilka kolezanek :D Chyba wiecie jakich takie ksztaltne, brazowe, i wilgotne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A czy ktoś was zmusza? Jak nie przyjedzie paru kolesi z Wawy to nic się nie stanie, a wręcz nawet dobrze, więcej piwa dla tych, co dojadą do Gdańska. ok spokoj prosze bo widze ze wojenka sie zaczyna... to ma byc zjazd pokojowy... kto chce przyjezdza... prosze o opinie na temat, a moderatora o przyklejenie topicu dla dobra polskiego o/c i modderow... thx popieram :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Kto z warszawy sie wybiera? I jak jedziecie? PKP? Moze tym o 9:47 z Centralnego (Gdansk Głowny ok 13:49)?a moze tym nastepnym ? 10:25 centralny -> 14:15 gdansk gl. ? To juz moze lepiej o 10:52 bo to pospiech i o 15:10 jestemy w gdansku? Reflektuje ktos na ten pociag? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...