Skocz do zawartości
samhain

Ogolnopolski zjazd o/c & modderow!

Rekomendowane odpowiedzi

Kto z warszawy sie wybiera? I jak jedziecie? PKP? Moze tym o 9:47 z Centralnego (Gdansk Głowny ok 13:49)?

a moze tym nastepnym ?

10:25 centralny -> 14:15 gdansk gl. ?

To juz moze lepiej o 10:52 bo to pospiech i o 15:10 jestemy w gdansku?

Reflektuje ktos na ten pociag?

ja jade tym pociagiem tylko ze nie z centralnego siadam to moze jakos sie zgadamy i znajdziemy jak juz tak bedziesz jechal ..bo zawsze razniej i bezpieczniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprawdopodobnie tez jade tym o 10:52

gdzie wsiadasz bo ja na centralnym?

ja wsiadam dokladnie tu Warszawa Wschodnia 11:01 peron IV i kurde tz tam mam przesiadke i tylko 11 min na nia no a nie znam tego dworca mam nadzieje ze sie uda a ten z lublina sie nie opozni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bede wygladal ;) ciemny bladyn bez brudki bede ubrany na kakos jasno i bede mial torbe taka spora czarna bo ja z gd do szczecina bujam na wakacje ;] jakos sie obczaimy a jak masz koma to daj numer na priwa to wrazie w ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co nikt nie idzie ze mną po plexi/poliwęglan w sobotę przed zjazdem?

Jeśli nikt z was nie potrzebuje to ok, ale samemu nie chce się zapuszczać w nieznane mi miasto.

Pozdro.

chetnie bym z toba sie wybral ale ja sam sie na zjad zpoznie delikatnie wiec nei dam rady przed zjazdem pochodzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi