jonathan Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Igor ty sie przesiadasz w Wawie???? Pit bedzie za jakies 2 godziny. Nie wiem czy nie pojechal juz po bilety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Jade PKSem z białego a pozniej PKP do gdańska. Ten o 10:52 mi najbardziej pasuje ( bo to pospiech i okolo 30 tylko kosztuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Igor 10:25 odjazd z centralnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 tak jedziecie? Ile bilet na ten expres? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Czekam na Pita bo on polecial wszystko wyczic ja siedze w robocie w tej chwili. Wyrobilbys sie na ten pociag???? Masz jakies gg???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Kto z warszawy sie wybiera? I jak jedziecie? PKP? Moze tym o 9:47 z Centralnego (Gdansk Głowny ok 13:49)?a moze tym nastepnym ? 10:25 centralny -> 14:15 gdansk gl. ? To juz moze lepiej o 10:52 bo to pospiech i o 15:10 jestemy w gdansku? Reflektuje ktos na ten pociag? ja jade tym pociagiem tylko ze nie z centralnego siadam to moze jakos sie zgadamy i znajdziemy jak juz tak bedziesz jechal ..bo zawsze razniej i bezpieczniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Najprawdopodobnie tez jade tym o 10:52 gdzie wsiadasz bo ja na centralnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ktos cyfraka bierze??? Moza by potem na Forum Galeria zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Najprawdopodobnie tez jade tym o 10:52 gdzie wsiadasz bo ja na centralnym? ja wsiadam dokladnie tu Warszawa Wschodnia 11:01 peron IV i kurde tz tam mam przesiadke i tylko 11 min na nia no a nie znam tego dworca mam nadzieje ze sie uda a ten z lublina sie nie opozni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Spoko bede wyglada ( ciemny blondyn z brodka)l przez okno, jak wygladasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 bede wygladal ;) ciemny bladyn bez brudki bede ubrany na kakos jasno i bede mial torbe taka spora czarna bo ja z gd do szczecina bujam na wakacje ;] jakos sie obczaimy a jak masz koma to daj numer na priwa to wrazie w ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Na avatarku to ty? :lol: Jak tak to cie poznam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To co nikt nie idzie ze mną po plexi/poliwęglan w sobotę przed zjazdem? Jeśli nikt z was nie potrzebuje to ok, ale samemu nie chce się zapuszczać w nieznane mi miasto. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ktos cyfraka bierze??? Moza by potem na Forum Galeria zrobic :)prawdopodobnie biore bilet kosztuje 5 dyszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 To co nikt nie idzie ze mną po plexi/poliwęglan w sobotę przed zjazdem? Jeśli nikt z was nie potrzebuje to ok, ale samemu nie chce się zapuszczać w nieznane mi miasto. Pozdro. chetnie bym z toba sie wybral ale ja sam sie na zjad zpoznie delikatnie wiec nei dam rady przed zjazdem pochodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Na avatarku to ty? :lol: Jak tak to cie poznam :lol: nie to nie ja to moj idol :) ... ja po imprezie albo pod koniec przypominam twojego avaterka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...