Skocz do zawartości
samhain

Ogolnopolski zjazd o/c & modderow!

Rekomendowane odpowiedzi

trajtki NIE kursuja w nocy, od 11 juz nie ma nic... ale powiem ze raczej z imprezy nie wyjdzie NIKT :P zobaczymy jak cos to sie uruchomi awaryjny plan... ;)

czyli my balujemy na tym placu znaczy targu ..slyszalem ze to spoko miejsce czy w tej knajpce ..ogolnie jestem pelen podziwu organizacji ..u nas tz w janowie trudno sie z kumplami ustawic na jaks wieksza imprezke a tu ogolnopolska i jak narazie wszystko sparwnie ... jeszcze jedno pytanie ... jak ja do gd dojade niestety dopiwro po 15 tak z 20 min to juz tej grupki " przewodnikow "nie bedzie ? a zreszta to najmniejszy problem .. no nic skoro tak to ja musze wprowadzic zminy w rejestracji tz dopisze kolezanke bo jeszcze mozna ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tu bedzie problem bo ja bede prowadzil wsio i raczej nikt nie bedzie chcial sterczec na dworcu i kierowac ludzi do Sphinxa... ale raczej kazdego jak spytasz to ci powie jak trafic... :) takze spoko... o przewodnikow sienie martw bo KAZDY w gda ci powie jak trafic! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa a powiesz skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kase na to? sponsorzy daja NAGRODY, cala kase wykladam ja... jak masz jeszcze jakies ciekawe pomysly to chetnie poslucham... btw mi by sie DUZO rzeczy tez przydalo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa a powiesz skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> kase na to? sponsorzy daja NAGRODY, cala kase wykladam ja... jak masz jeszcze jakies ciekawe pomysly to chetnie poslucham... btw mi by sie DUZO rzeczy tez przydalo...

Nie zrozumiałeś mnie :!: Chodziło mi o to, że każdy kto będzie chciał sobie kupić ww rzeczy weźmie sobie kase na to i cała paczką można iść i nie trzeba na to sponsorów bo każdy sam sobie funduje.

I nie denerwuj się, zrobiłeś kawał dobrej roboty za co wszyscy jesteśmy ci wdzięczni i nie wymagamy nic więcej

NO Offence.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o juz mam dokladnie to u mnietak wyglada moze jest ktos co tez tak jedzie ?

Stacja Przyj Odj. Per/To Nr poc. Uwagi

-----------------------------------------------------------------------------------------

Lublin 8:27 Posp 28100 przesyłki konduktorskie za opłat

Nałęczów 8:48 8:49

Puławy Miasto 9:02 9:04

Dęblin 9:20 9:22

Pilawa 9:59 10:00

Otwock 10:21 10:22

Warszawa Wschodnia 10:49 peron I

-----------------------------------------------------------------------------------------

Warszawa Wschodnia 11:01 peron IV Posp 18111 obowiązek rezerwacji - pociąg z

Legionowo 11:28 11:29 wagon barowy

Nasielsk 12:00 12:00 przesyłki konduktorskie za opłat

Ciechanów 12:23 12:24

Mława 12:43 12:44

Działdowo 12:57 12:57

Iława Główna 13:34 13:35

Susz 13:51 13:52

Prabuty 14:00 14:01

Malbork 14:24 14:26

Tczew 14:43 14:44

Pruszcz Gdański 14:59 14:59

Gdańsk Główny 15:10

Czas podróży: 6 Godz. 43 Min.

Przesiadki: 1

Data: 07-16

Kursuje: kursuje codziennie, oprócz 25. Gru, 20. Kwi

Kilometry: 494 km

Cena(1./2.kl): 71,85/47,90 zł + 2zł miejscówka

ulgowy ze znizka 37% w kl2 30,18zł + 2zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhy brugad yNIE bedzie bo traficie sami... mapy sa udostepnione + ludzie w Gdansku wiedza gdzie jest Sphinx... i ul. Dlugi Targ... :) takze traficie... jesli jednak sie o cos boicie zapraszam na maila podam nr telefonu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No teraz to już wątpie - jak koniec to koniec, a zresztą i tak nie wiem jeszcze czy by pojechał.

No to jak idzie ktoś ze mną na zakupy typu plexi/poliwęglan jeśli tak to zgłaszać się i mówić o której będziecie na dworcu.

Jako, że zjazd wypada m.in w sobotę hurtownie mogą byc otwarte tylko do 13 więc ja będe tam juz od 10.57 jadę pospiesznym żeby zdążyć przed 12. To jak kto jest chętny :?: :?: :?:

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze mozesz zmienic swoje dane i go dodac (chyba)

i jak z ta ustawka ktos jedzie z/przez wawe ?

napisz o ktorej jedziesz to bedzie latwiej cos wymyslic widzisz ja jade i caly plan walnolem ale chyba ci nie pasi ten pociag ... a ja kasy na IC czy Expresy niebede tracil zreszta 30 min mnie nie zbawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś was zmusza? Jak nie przyjedzie paru kolesi z Wawy to nic się nie stanie, a wręcz nawet dobrze, więcej piwa dla tych, co dojadą do Gdańska.

ok spokoj prosze bo widze ze wojenka sie zaczyna... to ma byc zjazd pokojowy... kto chce przyjezdza... prosze o opinie na temat, a moderatora o przyklejenie topicu dla dobra polskiego o/c i modderow... thx

popieram :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto z warszawy sie wybiera? I jak jedziecie? PKP? Moze tym o 9:47 z Centralnego (Gdansk Głowny ok 13:49)?

a moze tym nastepnym ?

10:25 centralny -> 14:15 gdansk gl. ?

To juz moze lepiej o 10:52 bo to pospiech i o 15:10 jestemy w gdansku?

Reflektuje ktos na ten pociag?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi