g00f Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Moze mi ktos powiedziec czym rozni sie AMD Athlon MP 2000+ od Athlona XP 2000+?(roznica w cenie to ponad 600zl!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 MP jest do płyt dwuprocesorowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 mp obsloogooje konfigooracje wieloprocesorowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00f Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 aha...THX :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 mp obsloogooje konfigooracje wieloprocesorowe AXP tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 No, chyba panowie z AMD o czyms zapomnieli. Te nowsze XP rowniez dzialaja w konfigach dwuprocesorowych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mp obsloogooje konfigooracje wieloprocesorowe AXP tez :D tez ale po wykonaniu bardddddddzo cziezkiego zabiegu jaki jest zamalowanie olowkiem mostka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 MP ma chyba standardowo odblokowany mnoznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Dziwne... ja mam 2 x 1.8 XP i nic nie malowalem :) Ale to fakt - musi byc polaczony mostek chyba L5 o ile mnie pamiec nie myli aby wszystko smigalo tak jak powinno. A pod tym adresem http://www.hardwarezone.com/articles/artic...z?cid=2&aid=393 jest opisane dokladnie co i jak zrobic aby zmusic XP do pracy jako MP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Dziwne... ja mam 2 x 1.8 XP i nic nie malowalem :) Ale to fakt - musi byc polaczony mostek chyba L5 o ile mnie pamiec nie myli aby wszystko smigalo tak jak powinno. A pod tym adresem http://www.hardwarezone.com/articles/artic...z?cid=2&aid=393 jest opisane dokladnie co i jak zrobic aby zmusic XP do pracy jako MP. Co do mozliwosci pracy w MP tak prosto ze sklepu. Bywaja takie egzemplarze z odblokowana obsluga MP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...