Wanderer7 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witam serdecznie, szukam porady kogoś bieglejszego ode mnie w temacie następującym: Posiadam stronę internetową (mobiks) i w niej jest forum (BB) - Pododawałem stronę do wszystkich katalogów, stworzyłem mapę witryny, pomyślałem nad kluczowymi słowami, podlinkowałem ect... problem jest następujący : Jak kopiuję jakąkolwiek frazę z jakiegokolwiek postu na forum - google nie znajduje nic... Jeśli chodzi o stronkę to wszystko znajduje elegancko ale forum jakby "nie widzi" a przecież tam powinno się tworzyć główne źródło odwiedzin, poprzez ciekawe wpisy ect.. Brakuje mi pomysłów, z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Pomijając już ustawienia pliku robots.txt (których nie widzę - brak pliku?), to: 1. Google zindeksowało kawałek forum - tutaj. 2. Na pełne zindeksowanie trzeba poczekać trochę. Jak inne strony nie linkują do forum, to może to chwilę potrwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...