Bartekiju Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Cześć wszystkim, Chciałbym was prosić o pomoc w analizie wykresu pudełkowego, licząc na to że znajdzie się na forum ktoś kto będzie miał większe doświadczenie z tego typu analizą, niż ja. Strasznie ciężko jest znaleźć jakaś pomoc w internecie. Wykresy które mam do analizy wyglądają następująco: *wykonane za pomocą programu R rattle Niestety analiza jaka mam przeprowadzić nie polega na odczytaniu wartości 1/3 kwartyla, mediany czy wartości minimalnej/maksymalnej, tylko jest trochę bardziej skomplikowana mianowicie: - Co powiesz o wartościach w stosunku do obiektów w systemie? - Czy wiemy ile jest obiektów mających wartość 1 dla klasy? - Jakie wartości przyjmują obiekty? - Czy jeden z obiektów może być klasyfikatorem pozostałych obiektów w systemie. Odpowiedz uzasadnij. Próbowałem znaleźć pomoc z wujkiem google, niestety bezskutecznie :sad: Dlatego też prosze o nią was Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...