gorky1000 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 czy ktoś już wie gdzie w Polsce można to kupić?? PRZEICEZ NAPISALEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja obszedlem w sobote cala gielde i zaden gosc ktory handluje tam tym towarem jej nie mial a dwoch tylko o niej slyszalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Bo to nowosc! Zanim trafi na gielde to minie troche czasu. Najpierw dostana sklepy i hurtownie. Z tego co wiem do Disco chyba robilo zamowienie bezposrednio u producenta i w tym tygodniu ma byc dostawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Pasta jest juz w Disco! Cena to... 15 PLN! Ciekawe jakie sa jej wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Pasta jest juz w Disco! Cena to... 15 PLN! Ciekawe jakie sa jej wyniki. hmm chyba jestem ślepy bo jej znaleźć nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Pasta jest juz w Disco! Cena to... 15 PLN! Ciekawe jakie sa jej wyniki. hmm chyba jestem ślepy bo jej znaleźć nie moge... tez jej nie moge znalezc, ale zwalam to na upal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Bo jeszcze nie wwalili na strone. Sam dostalem maila do Andrzeja, ze dopierp dzisiaj dojechaly. Podaje (mam nadzieje, ze to oficjalna cena), ze kosztuje 15 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 czyli jest tansza od AS ALumina, za takie pieniadze jest to bardzo ciekawa alternatywa. Bede musial jutro pogadac u siebie w sklepie, zeby mi siagneli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Bo jeszcze nie wwalili na strone. Sam dostalem maila do Andrzeja, ze dopierp dzisiaj dojechaly. Podaje (mam nadzieje, ze to oficjalna cena), ze kosztuje 15 PLN A moze jest tak tania, bo jest jej po prostu mniej w tej strzykaweczce, niz np AS3 :?: :idea: Orientujesz sie jak to jest :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Bo jeszcze nie wwalili na strone. Sam dostalem maila do Andrzeja, ze dopierp dzisiaj dojechaly. Podaje (mam nadzieje, ze to oficjalna cena), ze kosztuje 15 PLN A moze jest tak tania, bo jest jej po prostu mniej w tej strzykaweczce, niz np AS3 :?: :idea: Orientujesz sie jak to jest :?: Looknij na www.discotech.waw.pl Już jest, ale jeszcze nie podali ceny i żadnych parametrów. Strzykawka jest mniejsza od ASIII jest jej tyle co Titana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Bo jeszcze nie wwalili na strone. Sam dostalem maila do Andrzeja, ze dopierp dzisiaj dojechaly. Podaje (mam nadzieje, ze to oficjalna cena), ze kosztuje 15 PLN A moze jest tak tania, bo jest jej po prostu mniej w tej strzykaweczce, niz np AS3 :?: :idea: Orientujesz sie jak to jest :?: Looknij na www.discotech.waw.pl Już jest, ale jeszcze nie podali ceny i żadnych parametrów. Strzykawka jest mniejsza od ASIII jest jej tyle co Titana. Mala ta strzykaweczka - wiedzialem, ze nie moze byc az tak pieknie... Trzeba bedzie czekac na testy i wtedy bedzie wiadomo, czy brac, czy brac nie :wink: W koncu tej pasty nie zuzywa sie na kilogramy, a zawsze lepiej mniej stopni miec, niz wiecej :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Bo jeszcze nie wwalili na strone. Sam dostalem maila do Andrzeja, ze dopierp dzisiaj dojechaly. Podaje (mam nadzieje, ze to oficjalna cena), ze kosztuje 15 PLN A moze jest tak tania, bo jest jej po prostu mniej w tej strzykaweczce, niz np AS3 :?: :idea: Orientujesz sie jak to jest :?: Looknij na www.discotech.waw.pl Już jest, ale jeszcze nie podali ceny i żadnych parametrów. Strzykawka jest mniejsza od ASIII jest jej tyle co Titana. Mala ta strzykaweczka - wiedzialem, ze nie moze byc az tak pieknie... Trzeba bedzie czekac na testy i wtedy bedzie wiadomo, czy brac, czy brac nie :wink: W koncu tej pasty nie zuzywa sie na kilogramy, a zawsze lepiej mniej stopni miec, niz wiecej :idea: Mam jeszcze małą strzykawkę z srebrną pasta Titana, a chyba posmarowałem ze 20 procków. :wink: Jeśli Ceramique będzie przynajmniej tak dobra jak AS3 to kupię ją od razu. :) Z AS3 zdarzają się niestety co jakiś czas dziwne wypadki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Właśnie zamówiłem :) Pasta/Klej :: pasta Ceramique 99 szt x zł = 0.00 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Jush jest jej cena i wynosi ona 15.90 za strzykawke 2,7g . Teraz nic tylko poczekac na jakies wiarygodne testy i kupowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No i moje dane na cale szczescie okazaly sie prawdziwe. Bylo to info przedpremierowe, ale na cale szczescie nikogo nie oklamalem. Widac ZONK jest w ilosc pasty :( Ciekawe jak wypadna testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Czemu zonk ?? Przeciez Arcti Silver III ma 3g a ta ma 2,7 0,3g to jakas staraszna roznica nie jest - a moze jest ich tyle samo objetosciowo tyle tylko ze ta ceramique ma mniejszy ciezar wlasciwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 http://www.atruereview.com/ASC/asc2.php kolejny test ale w tym tym ceramique nie wypada juz tak swietnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 http://www.xtremetek.com/reviews/index.php...hp?id=46&page=1 i następny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 No ale ciagle lepiej od AS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ona wcale nie musi byc sporo lepsza ( 1-2 C maks w stosunku do AS) ale ma dwie zalety - Jest tansza - Jest elektrycznym izolatorem i dlatego w poniedzialek jade ja kupic :D Oczywiscie jezeli po 4 tygodniach odzyskam mojego ABita :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ma ktos moze adres e-mail do discotechu ( na stronie nie ma) chce zamowic ta paste ale przy jej koszcie 15.90 trza doliczyc 10.90 za przesylke to lekka paranoja. Chce pogadac niech mi zwyklym listem to przesla a ja im wpierw na konto kase wplace. To chyba taniej wyniesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 JEST NA STRONIE!!! Jak ty szukasz?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a jest :) heh male niezauwazylem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 To potem napisz czy udalo sie zalatwic to zeby wyslali listem z wczesniejsza wplata na konto :D Bo tesh bym zamowil ale niezaplace 10zl za przesylke :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 ja juz zamówiłem; i tak chcialem zalamana na nb kupic; ciekawe kiedy dojedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Poczta Polska mnie zadziwia. Wczoraj Rosio ok. 16 wyslal mi z Lublina nagrzewnice i dzisiaj ok. 12-13 przyjechal koles i mi ja dostarczyl :) W sumie to mieszkam pod Warszawa, a kolesie wyrobili sie w niecale 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Poczta Polska mnie zadziwia. Wczoraj Rosio ok. 16 wyslal mi z Lublina nagrzewnice i dzisiaj ok. 12-13 przyjechal koles i mi ja dostarczyl :) W sumie to mieszkam pod Warszawa, a kolesie wyrobili sie w niecale 24h. w sumie na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Poczta Polska mnie zadziwia. Wczoraj Rosio ok. 16 wyslal mi z Lublina nagrzewnice i dzisiaj ok. 12-13 przyjechal koles i mi ja dostarczyl :) W sumie to mieszkam pod Warszawa, a kolesie wyrobili sie w niecale 24h. w sumie na temat w sumie nabijanie postow :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jakbym chcial nabijac sobie posty to wlasnie napisalbym kilka wyrazow i mialbym od razu +1 Birdman sie pyta kiedy dojedzie pasta, wiec mu powiedzialem, ze poczta nie powinno byc tak zle. Chyba mieszcze sie w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Jakbym chcial nabijac sobie posty to wlasnie napisalbym kilka wyrazow i mialbym od razu +1 nie chodzilo mi o Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...