turzol Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dla zainteresowancyh Arctic Ceramique nowa recka TUTAJ Ta pasta jest naprawde dobra i kupuje ja na bank :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 chyba juz do mnie doszła razem z orbitalem :) pędze na poczte po paczki... zobaczymy jak sie zmienie wydajność chłodzenia w porównaniu do blackbox + AS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Noo :D To mam nadzieje ze walniesz mala fachowa recke na tweaku :wink: Bardzo jestem ciekawy czego warta jest ta pasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 pierwsze wrażenia: tubka wielkości pasty od titana (czyli tak z 3 razy mniej niz as3); wygląda jak zwykły glut co to na grafike ładują; a co do recki to ciezko bedzie; nie mam z czym porównać; as3 sie skonczyło, titan tez; upadate: przy temperaturze wody 36,2 temperatura procka wynosi 39 stopni(2088mhz, pasywne chłodzenie); czyli 3 stopnie różnicy; w przypadku blackboxa i titana było to 10 stopni, a w przypadku black boxa i as3 około 8; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Wlasnie zamowilem ;P Nie chce procka bezczescic titanem , a as3 sie skonczylo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja też dostałem ale wymieniłem też cooler więc nie mam jak porównać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ok .. wiec podejme sie malego , amatorskiego testu - AS3 vs Ceramique vs ... Titan ;P ... zobaczymy coz rozni te pasty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 :?: moze ktos wie jaki ten wynalazek ma "parametr" Thermal conductivity (Przewodnosc cieplna) bo nigdzie sie tego doszukac nie moge :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 :?: moze ktos wie jaki ten wynalazek ma "parametr" Thermal conductivity (Przewodnosc cieplna) bo nigdzie sie tego doszukac nie moge :oops: napewno dobra skoro jest lepsze od AS3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Tylko szkoda, ze ta strzykawka taka mala :( Benek > zapytaj Andrzeja z Disco, bo cos mi tam o tym wspominal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Tylko szkoda, ze ta strzykawka taka mala :( jest jej tylko 0.3g mniej niz as3. niby to 10%, ale przy tej cenie to nie jest roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Dzisiaj dostałem tą paste jak dla mnie rewelacja poprzednią miałem od Volcana 7+ i różnica jest ok 5-7*C. Paczka doszła błyskawicznie w sobote zamówione , we wtorek w domku ( Poczta Polska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A oto porownanie wymiarowe past ;P AS3 , AS Ceramique , Titan AS3 vs Ceramique 2C na korzysc ceramique Cycan sluzy mi na radiatorkach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...