user128 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam. Otóż sprawa wygląda następująco zakupiłem laptopa Acer Extensa 5620 do którego chciałem podłączyć mysz logitech (nie znam nazwy - przewodowa). Plan się nie udał gdyż lapek nie wykrywa wogóle tej myszy, dodam że mysz jest przewodowa i używałem ja w komputeże stacjonarnym więc w tym celu zakupiłem przejściówke z zwykłego portu pod mysz na usb. Gdy to podpinam lapek wykrywa że coś jest podłaczone pod usb ale jako nieznane urządzenie. Nie mam pojęcia co mam zrobić aby mysz ruszyła. Prosze o porade w tej sprawie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) Z tymi przejściówkami jest tak że zazwyczaj one nie działają :wink: Bodajże tylko jakieś A4Techy działały z taką przejściówką, a z innymi producentami były problemy. Edytowane 8 Czerwca 2010 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...