emilek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Poszukuję telefonu stacjonarnego bez przewodowego a konkretnie zestaw aby była jedna stacja bazowa + dwie słuchawki. Nie znam się w ogóle na tym więc może mi ktoś doradzi. Z tego co czytałem to dobre opinie mają telefony od Panasonica, Philipsa i Siemensa. Jeżeli chodzi o cenę to nie mam jakiejś górnej granicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Masz jeszcze jakieś wymagania np większa książka telefoniczna, kolorowy wyświetlacz, zawadiacki design:-P Jeżeli nie to każdy Simens w zestawie i każdy Panasonic ( z tych firm korzystałem, do tych firm mam zaufanie jeżeli chodzi o DECT - y) Np: LINK LINK LINK i wiele wiele innych... Tak jak pisałem wcześniej nie masz większych wymagań z każdego będziesz zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Większych wymagań nie mam, porównałem te telefony i jeżeli chodzi o funkcję to są niemal identyczne. Wybiorę coś z tych co podałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam, odświeże Potrzebuje stacjonarnego bezprzewodowego tel. Wymagam książki tel. wyświetlania nr który dzwoni wysokiej jakości wykonania bateria również żeby była dosyć dobra wyświetlania nieodebranych połączeń odbierania sms będzie użytkowany w mieszkaniu co polecacie do 200zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Mam i używam Panasonica KX-TG6411PD, który jest relatywnie tani i spełnia wszystkie wymagania. Na standby trzyma 4 dni (baza pełni rolę ładowarki), ma książkę adresową, choć nieco mało wygodną, pokazuje nieodebrane połączenia, smsy także (choć, prawdę mówiąc, w ogóle z tego nie korzystam). Na bazie przycisk, który pomaga w szukaniu zagubionej słuchawki. Ogólnie polecam - być może są lepsze propozycje, ale nie mogę narzekać na jakość wykonania i dźwięku (używany z Tlenofonem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Osobiście polecam Sagema- zasięg wystarczający w domu, w miarę dobra cena i ma funkcje, które potrzebujesz: SAGEM D96H TELEFON BEZPRZEWODOWY CZARNY NOWY!!! (1312354808) - Aukcje internetowe Allegro Można poszukać gorzej wyglądających modeli za mniejsze pieniądze- choćby w sklepach typu euro. Widziałem chyba ostatnio taki telefonik za jakieś koło 70zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Muszę dla babci kupić telefon z bazą i dodatkową słuchawką. Potrzebuję z bajerów praktycznie tylko identyfikację numeru (tpsa). No i żeby telefon nie rozpadł się po roku. Na alledrogo widzę, że hiciorem jest ten telefonik: Philips CD155 - Przykładowa aukcja Martwi mnie to, że telefon jest z UK - podróbka? Budżet do 200zł, ale im mniej tym lepiej. Analogiczny telefon Panasonica to właśnie 200zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Martwi mnie to, że telefon jest z UK - podróbka? Budżet do 200zł, ale im mniej tym lepiej. Analogiczny telefon Panasonica to właśnie 200zł... Wydaje mi się, że analogiczny telefon Panasonica miałby 2 lata gwarancji, a nie 6 miesięcy (poza tym byłaby to gwarancja producenta - aukcja o czymś takim nie wspomina, więc raczej jej nie ma). Edytowane 22 Listopada 2010 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...