m40 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Potrzebuję taniej acz stabilnej płytki pod Semprona 140 do prostych zastosować biurowych. Konstrukcja ma posiadać zintegrowaną grafikę i obsługiwać DDR2. Całość nie będzie wykorzystywana do skomplikowanych obliczeń, po prostu po włączeniu ma działać stabilnie ;) Płyta może być używana (allegro), może kosztować nawet mniej niż 120zł... jeżeli takowe są. Które konstrukcje są godne polecenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 wystarczy jakas na 780G. bede moja sprzedawal wiec jak chcesz to na priv sie dogadamy ;) GA-MA78GM-S2H AM2+ eSATA HDMI PCI-E Sklep Kraków (1059755523) - Aukcje internetowe Allegro taka jak ta ;) tylko ze cena duzo bardziej przystepna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 W zupełności wystarczy coś takiego: ASROCK N68C-S UCC DDR3 SATA RAID AM3 ATHLON PHENOM (1058897555) - Aukcje internetowe Allegro Na pewno znajdziesz taniej. Dużym plusem jest obsługa zarówno DDR2 jak i DDR3, na przyszłość może się przydać. Płytę miałem w rękach i chwilę używałem, wykonana dosyć dobrze, bios w miarę rozbudowany - przypomina biosy wyższych i droższych modeli, więc nawet ewentualne OC wchodziło by w grę. No i możesz spróbować odblokować semprona do całego Athlona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...