TomaszPaweł Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) ComputeMark - DirectX 11 Compute Shader benchmark 2.1 Pojawiła się nowa wersja benchmarku o nazwie ComputeMark 2. Oprogramowanie służy do testowania najnowszych kart graficznych posiadających wsparcie dla DirectX 11 oraz DirectCompute 11 w obliczeniach typu GPGPU. Edytowane 10 Czerwca 2010 przez TomaszPaweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Pomyliłeś działy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Pomyliłeś działy :) To wskaż mi właściwy - czekałem na takiego posta jak twój... :wink: ok widzę iż przeniesiony :) Ale dostrzegam pewną niekonsekwencje w moderacji - jeśli ten jest przeniesiony tutaj to co robi ten i ten tam: w dziale kart graficznych?! Mój wynik: Edytowane 10 Czerwca 2010 przez TomaszPaweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...