Lysyn Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Zmieniam obudowe na TJ-07. Wczesniej mialem tak rozplanowane wc Teraz moja obudowa wyglada tak Na dole bedzie chlodnica 4 x 120 i pompka z topem. Jak proponujecie rozmiescic weze i jakie zlaczki dac? Rez bedzie podobnie jak na pierwszym zdjeciu. Przyczepiony do wysowanej tacki gdzie zamontowana bedzie plyta glowna. Prosze mo schematy. Bo jutro musze wszystko zamowic. Mysle ze z reza waz bedzie lecial na dol do pompki. Kwestia jak polaczyc waz od grafiki ten dolny do chlodnicy i do pompki? Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Hmmmm polookaj na tym forum + XS i sam coś wykombinuj. Z tego co widzę to chcesz zrobić dość popularny setup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 kolejne 07 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Buda chyba dobra do wc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) kolejne 07 :( też to chciałem napisać. buda dobra ale kurcze ile można :D Lysyn masz zamiar robić btx'a? Edytowane 11 Czerwca 2010 przez bzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 (edytowane) <joke>Aż się prosi, żeby zrobić murdermoda</joke> ;) Na www.galeriawc.pl jest sporo zalanych TJ-07 - stamtąd, myślę, brać inspiracje. Inverted ATX =/= BTX Edytowane 11 Czerwca 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 I jak zamówienie/prace nad układem? BTW każda odpowiednio duża buda jest dobra do WC jak się pomyśli i z sensem wszystko zrobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzisiaj paczka ma dotrzec do mnie. Cale wc ma byc w budzie. Na dole chlodnica 4 x 120 i pompka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...