Wanderer7 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam serdecznie, chciałbym stworzyć pewien plan działania, moje pierwsze podejście do Adsense.. Mam stronę internetową dot. aplikacji mobilnej oraz mam ową aplikację mobilną - załóżmy, że podpinam Adsense do jednego i drugiego - jak mam zdobyć informację ile osób musi klikać/oglądać te reklamy na stronie (X) a ile oglądać je w telefonie w aplikacji aby dziennie dawały mi 100 zł? Chce się dowiedzieć aby zrobić plan z poprzeczką postawioną na odpowiedniej wysokości.. Może są jakieś narzędzia do tego? Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 100 zł dziennie? Musiałbyś mieć portal wielkości purepc, żeby tyle kliknięć wygenerować. A i tak myślę, że to będzie mało. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...