Rastir Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witajcie, mam w planie ponownie podkręcić mojego proca AMD X2 245 reszta pc zasilacz corsair 400W GF galaxy gts 250 512 ramy OCZ 2gb 1066 płyta główna asrock a780gxh chłodzenie BOX Chce podkręcić tego proca tak żeby nie ograniczał grafiki, kiedys miałem na 3.5 podkręconego, ale po pewnym czasie jak juz odkreciłęm miałe znów podkręcić i się nie dało. Teraz zaktualizowalem biosa do najnowszego więc mam nadzieje na podkręcenie z powodzeniem. Temp w idlu proca 40 stopni płyty głównej 40 Z tym że dziś jest upalnie, i musze prawde mówiąc dokładniej go wyczyścić powietrzem :) Czy mógł by ktoś pokierowac od czego zacząć bo już za bardzo tego nie pamiętam, a nie chce nic źle zrobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Poradnik – podkręcanie procesorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastir Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Jednak tak ładnie fajnie i przyjemnie nie jest jak się dobrze na tym nie zna : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...