scratix Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 I tak ma być, witamy Holendrów w finale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 No, na drugą połowę wyszli zupełnie inni Holendrzy (choć za skuteczność w końcówce meczu powinni strzyc trawę nożyczkami). Cieszy mnie, że są w półfinale. @down Inna opcja nie wchodzi w grę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeszcze jutro Niemcy stukna Argentyne i moze bedziemy mieli znowu puchar w europie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 AAA! Oranje! Pięknie! :D : ) ale za tą akcję w ostatnich minutach na 3 : 1 to... co to było?! :oops: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 no i elegancko ;] chyba bylbym bardzo bogatym czlowiekiem gdyby mistrzostwa trwaly caly rok xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Masakra co sie z Brazylią w drugiej połowie stara. Druga masakra to jakie sytuacje Holendrzy zmarnowali, choćby na samym końcu gdzie było chyba trzech na jednego. Ale spoko. Brazylia malutko pokazała na tym turnieju to sie im dostało. Mam nadzieję że to samo spotka Argentynę, mimo iż grają dobrze, ale ich nie lubię. Ja bym chciał finał Niemcy - Holandia, oraz Ghana - Hiszpania o 3. miejsce, i niech wygrają lepsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Moje typy przed meczem były Brazylia Argentyna Urugwaj Hiszpania Na szczęście piłka jest nieprzewidywalna. Fajnie się oglądało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Brazylia tylko w +- 25 minutach 1 połowy grała na prawdę ładnie i zdecydowanie czyli jak ... Brazylia. Później już wrócili do formy z początku mundialu aż w końcu załamali się psychicznie bo jak to może być, że to nie my Brazylijczycy strzelamy kolejną bramkę tylko tracimy drugą z rzędu i przegrywamy. Chyba dobrze się stało, wolę zawsze wierzącą/łudzącą się Holandię niż "i tak dojdziemy do finału" Brazylię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Jeszcze jutro Niemcy stukna Argentyne i moze bedziemy mieli znowu puchar w europie ;] A ja czuje ze jutro w koncu Messi strzeli swoja pierwsza brame na tych mistrzostwach i przyczyni sie tym samym do awansu Argentyny :D Nie chce ogladac szwabow w finale 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Pomarańczowi górą :banana: Ja bym chciał finał Niemcy - Holandia, oraz Ghana - Hiszpania o 3. miejsce, i niech wygrają lepsi. a słowo ciałem się stało... ;) Bardzo przyjemna pierwsza czwórka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Co za gooool :| :| :| Pieknie za plecow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 No, no, ładna brameczka :D ciekawe, jak skończy się ten mecz... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 No bramka piekna imo :D Wyskoczyl z "cienia" i bach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Ghana gra świetnie, strzał nożycami przepięknej urody, prowadzenie zasłużone. Podoba mi się to spotkanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 O tak Chlopaki sie mocno spinaja, przez co widowisko jest przednie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Ghana słabo zaczęła, ale rozkręcili się po parunastu minutach. Bardzo dobry mecz i nisamowita bramka, w sumie z niczego, bramkarza zupełnie zaskoczyła, bo najpierw wykonał ruch w prawo, a potem już nie zdąrzył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 lololol... ogarniacie tego karnego i czerwona kartke? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Historia niesamowita. Karny jak na tacy i niewykorzystany. I co z tego, że po czerwonej kartce zszedł z boiska jak gol był 100% gdyby nie ręka. Gdzie sprawiedliwość?? <_< Jak Ghana przegra w karnych to Gyan linkę przyjmie od trenera na prezent... No i wpiesdu... Edytowane 2 Lipca 2010 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i m p r o v i z e Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Ha Ha Ha? Teraz urugwajczyk broniacy reka jeszcze zostal bohaterem narodowym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Przepisy odnosnie takich sytuacji powinny byc rozwiniete o sytuacje w ktorej bramka moglaby przesadzic o wyniku koncowym bo to co sie stalo w tym meczu jest jak dla mnie nie do ogarniecia. Ostatnia sytuacja meczu, pilka praktycznie juz siedzi w bramce a tu taki pajac wymaciach!e rekami i wybija pilke. Czerwona kartka, wyjazd z boiska a bramka powinna zostac uznana. ps. jak sie domyslam to Gyan tak strasznie plakal po karnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 I kto by pomyślał, że dostając czerwoną kartkę można zostać bohaterem narodowym? Mimo wszystko to była gra totalnie nie fair, niezależnie od tego co się stało potem. Cóż, szkoda, ale oba zespoły zasługiwały na awans, jednak przykro odpaść po karnych, no ale niestety tych dwóch gości z Ghany totalnie spaprało robotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Najbardziej moze sobie pluc w brode ten, co nie strzelil karnego na koniec dogrywki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Przepisy odnosnie takich sytuacji powinny byc rozwiniete o sytuacje w ktorej bramka moglaby przesadzic o wyniku koncowym bo to co sie stalo w tym meczu jest jak dla mnie nie do ogarniecia. Ostatnia sytuacja meczu, pilka praktycznie juz siedzi w bramce a tu taki pajac wymaciach!e rekami i wybija pilke. Czerwona kartka, wyjazd z boiska a bramka powinna zostac uznana. Dokładnie i to powinno tyczyć się ogólnie 100% sytuacji w których piłka zostaje nieprzepisowo zatrzymana. Szkoda mi Ghany, ale jednak dwóch zawodników po prostu spier!@#$%^ swoje podejścia do karnych, szczególnie ten pierwszy, ehhh... trudno, taka jest ta niewdzięczna piłka, ta jabulani ;) edit: Najbardziej moze sobie pluc w brode ten, co nie strzelil karnego na koniec dogrywki ;) Niby tak, ale się wkońcu zrewanżował :wink: Edytowane 2 Lipca 2010 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 2 karne na 5 strzelanych????Ja pierdziele to była ręka boska albo nie wiem co.Zespół, ktory jest tak zmotywowany i głodny sukcesu marnuje takie szanse to juz jest.......no nie wiem co bo brakuje słow zeby to wytłumaczyc i nazwac. :mur: Nie ogarniam tych rzutów karnych w ogole. Przeciez to pierwsze pudło to było podanie do bramkarza....pewnie na jego koncie pojawiło sie kilka milionow euro bo nie potrafię inaczej wytłumaczyć tak oddanego strzału. Ostatni strzał Ghany to cos w stylu"zobacz ja biegne i bede strzelal w prawo...tak w prawo....dobrze to widac czy mam bardziej to zasygnalizowac?" Najbardziej spaprana szansa na wygrana jaka widzialem od dobrych kilu lat. Jedyne pocieszenie dla mnie to przegrana Brazyli <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Panowie, chcemy odciążyć sędziów powtórkami, a Wy tu wyjeżdzacie propozycjami wprowadzenia jakiś subiektywnych ocen czy przesądza gol o wyniku, czy nie :) No szkoda Ghany, ale cały mecz fajny. Oby jutro było równie ciekawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Warto jeszcze zwrócić uwagę na bramkę Forlana. Ile takich było na tym turnieju? Bo ja chyba nie widziałem żadnej (ale sporo meczy nie oglądałem), a to tylko świadczy jak wypadły gwiazdy. A jeszcze co do Holandii - kojarzycie co zrobił bodajże Roben przy jednym rzucie rożnym? O co chodziło? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Chodziło o coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=pjxuHlK61yM Stara sztuczka, ale niekoniecznie uwzględniana przez sędziów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Fajne. :) W przypadku faktycznego kopnięcia nie powinien sędzia robić problemów, Rooney chyba nie przerwał kontaktu z piłką między jej ustawieniem a przesunięciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Sędziowie ewidentnie podarowali szansę Ghanie, a że Gyan jej nie wykorzystał, to już jego wina. Nie wiem czy ktoś z Was zauważył, ale Appiah (nr 10) przy podaniu piłki do niego był na spalonym.. Dzisiaj Niemcy i Hiszpanie moim zdaniem powinni sobie poradzić, potem jeszcze Holendrzy ograją Urugwaj i finał europejski ;) A zatem padnie mit, że drużyna europejska nie wygrywa poza Europą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Niemcy odpadną :) Ghany szkoda, grali bardzo przyjemnie IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...