LPKorn3324 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Jeżeli szukać największych frajerów na tym mundialu to niezaprzeczalnie Ghana, nie strzelić 3 karnych z czego jednego dającego zwycięstwo w ostatniej sekundzie ... Urugwaj bez względu na to czy zachował się fair czy nie to pokazał, że nerwy mają, psychicznie dają radę w przeciwieństwie do zawodników z Czarnego Lądu. A dziś Niemcy zgodnie z rezerwacją na bilety lecą do domu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) suarez, bohater narodowy ;D Edytowane 3 Lipca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 suarez, bohater narodowy ;D Reka sprawiedliwosci dosiegnie ich w nastepnym meczu ;) Niech sie ciesza chlopaki poki maja z czego 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Przy takiej grze to Argentyna dzisiaj wróci do domu :P Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co do odpadnięcia Niemców? Edytowane 3 Lipca 2010 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 No cos ktos pisal ze Niemcy na farcie lece ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Schweinsteiger osmieszyl obrone Argentyny :lol: co on w ogole zrobil... Trzeba przyznac ze Niemcy dizsiaj graja pieknie. Czuje ze chyba jeszcze cos strzela dizsiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Mnie tez lamie w kosciach na 4-0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) No i mamy 4:0... Straszna kompromitacja. Nie spodziewalem sie takiego wyniku. Zrobili Argentynie fatality Edytowane 3 Lipca 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Niemcy cudownie, Niemcy magicznie. Finał Niemcy-Holandia. Cieszy mnie dotkliwa porażka Argentyny, Maradona jako trener to żart od samego początku. Hiszpania będzie miała możliwość zagrania 'sparingu' i podbudowania morale przed meczem z Niemcami - lepiej niech tego nie zmarnują. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Piękna gra Niemców, jeden słaby mecz z Serbią i w sumie spokjna gra z Ghaną o wynik, a tak to kompromitacja wcale nie słabych rywali. Drogę w fazie pucharowej mają bardzo cieżką (w teorii), ale radzą sobie perfekcyjnie. Zobaczymy co będzie z Hiszpanią (bo na Paragwaj raczej nie liczę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Schweinsteiger osmieszyl obrone Argentyny :lol: co on w ogole zrobil... Trzeba przyznac ze Niemcy dizsiaj graja pieknie. Czuje ze chyba jeszcze cos strzela dizsiaj Dzisiaj? a wcześniejsze mecze? te 0 : 4 to na pewno nie przypadek, chociaż to, jak zagrała Argentyna... ładnie to ujmując, po prostu słabo, wręcz miernie... zresztą, we wcześniejszych meczach Argentyńczyków ciężko doszukać się jakiegoś 'szału', co teraz dobitnie pokazali im Niemcy, a ich przegrana z Serbami to rzeczywiście, jak to zresztą już ktoś napisał, wypadek przy pracy. Niestety trzeba to stwierdzić, że Niemcy są najlepiej grającym zespołem na tych mistrzostwach, ale i tak ciężko obstawić ich jako triumfatorów tego mundialu, ale wszystko na to wskazuje jak do tej pory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Haha maradona owned, pare miesiecy temu na konferencji prasowej po wygranym meczu towarzyskim z niemcami powiedzial ze nie bedzie siedzial obok chlopca do podawania pilek (Thomas Muller) ktory to dzisiaj otworzyl wynik i osmieszyl tego cpuna i karla moralnego, bardzo dobrze ze utarli bialego od kokainy nosa Maradonie, chcialbym zobaczyc konferensje po tym meczu gdzie Muller powie ze nie bedzie siedzial obok krasnala co cpa. jeszcze raz madarona owned. Argentyne jako reprezentacje lubie ale tego typa nie cierpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 :/ Niemcy grali ładnie, skutecznie ale to raczej Argentyna przegrała to spotkanie niż oni wygrali, po prostu tyle kompromitacji w linii obrony to dawno (od meczu pl- hisz) nie widziałem. Obrona argentyny dziś wyglądała jakby składała się z piłkarzy za 100 tyś euro razem wziętych. spodziewałem się innego meczu ale zwycięstwa niemcom gratuluje - jeżeli ktoś potrafi wykorzystać bezlitośnie prezenty od rywala to mecz powinien zasłużenie wygrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) No mecz Niemcy-Argentyna ciekawy nie powiem. Argentyna mocno się kompromitowała. Zwłaszcza po 3 golu. Jeśli mówimy o Niemieckiej piłce to ostatnio co wróciłem z urlopu i po drodze zahaczyłem o lotnisko w Monachium (OMG wielkie jak cho..) i czekając na samolot do Wrocławia miałem możliwość obejrzenia meczu Niemcy-Anglia w 1/8. Mogłem się przekonać jak w Niemczech popularny jest m.in Podolski i Klose. Niemcy darli się na lotnisku wykrzykując jego nazwisko, a jeden Polak co siedział obok mnie i tez oglądał mecz z zażenowaną miną stwierdził co by Ci Niemcy bez nas zrobili. Mimo różnych narodowości (pochodzenie) w reprezentacji naszych zachodnich sąsiadów muszę przyznać, że to dla mnie główny faworyt jeśli chodzi o finał.Do grona też zalicza się Hiszpania i wolałbym aby to ona po ew. wejściu do finału wygrała. Dzisiaj się przekonamy czy Hiszpanie będą walczyć dalej. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 A ja powiem tyle, że Hiszpania dostanie dzisiaj po tyłku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 1:0 dla Paragwaju, niestety sędzia boczny po raz kolejny się popisał. Porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Albo mi sie wydawalo albo widzialem zagranie reka Valdeza w tej sytuacji. Pilka odbila sie od murawy tuz przy nim i nagle z powrotem leciala w murawe. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Niezła opcja z tymi karnymi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Masakra jakie cuda działy się w drugiej połowie. Trzy karne pod rząd, trzy słupki pod rząd. Szkoda Paragwaju, a mieli super szansę pod koniec, ale tak bywa, niestety tym "słabszym" teamom prawie zawsze brakuje szczęścia. Powinniśmy mieć za to super resztę meczów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Hmm, Niemcy vs Hiszpania = wygrana Niemców ;] Są jednak lepsi technicznie od Hiszpanów, bardziej dokładni w podawaniu piłki, lepiej graja w zespole - finał Niemcy vs Holandia / 2:1 dla Niemiec i Niemcy mistrzem ;) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 1:0 dla Paragwaju, niestety sędzia boczny po raz kolejny się popisał. Porażka. Spalony prawidłowy. Piłka była do Cardozo, który przeszkodził obrońcy jej wybicie, więc brał czynny udział w akcji. Poza tym Valdez zagrał ręką przed strzałem. Za podobne zagranie Mueller nie zagra w półfinale.. No i karne.. Pierwszy powinien być powtórzony, sędzia zawalił, bo przy drugim już nakazał powtórkę, ale nie miał już jaj podyktować trzeciego karnego dla Furia Roja za faul na Fabregasie chwilę po powtórzonym karnym Alonso. Zresztą Alonso to d%^a, mało o widać i jeszcze karnego nie potrafi poprawić.. cóż może nerwy go zjadły.. Ale ja bym w meczy z Niemcami wystawił Fabregasa zamiast niego. I Torres to już nie jest ten sam piłkarz. Nie wiem jak można ciągle na niego stawiać. Del Bosque jest zaślepiony nim chyba jak Guardiola w Sergio B. (adios Yaya Toure). Jeśli Torres wyjdzie w pierwszej 11, to Niemcy będą mieli ułatwione zadanie w drodze do finału. Dobrze, że jednak jest Villa, który potrafi swoje wykorzystać. Tym bardziej, że cała akcję zbudowało trio z Barcelony (Xavi-Iniesta-Pedro) z pomocą słupka, a zakończył ten nowy ;) Już nie mogę się doczekać ich współpracy w stolicy Katalonii :) No i Ameryka Południowa dostaje tęgie baty w najważniejszych meczach mundialu. Europejski finał coraz bliżej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Villa cudem Mundialu. Mecz ogólnie dobry, chociaż długo nam było czekać aż Hiszpanie zatańczą na boisku. Z Niemcami jednak nie mają co się mierzyć i wynik jest raczej przesądzony. Aczkolwiek zażarta gra obu zespołów może doprowadzić do karnych, a to już IMO nie najlepsza i loteryjna strona Mundialu. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 to jest jakiś żart, nigdzie nie mogę znaleźć meczu szwaby vs argentyna nie mówię o fullu ale, nawet porządnego skrótu , youtube milczy(są jakieś amatorskie wrzuty kręcone kamerą z tv) , torrenty milczą , polish tracker milczy , w szoku jestem , ma ktoś linka do wszystkich goli w dobrej jakości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Posłane na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zA803thhgA0 padlem i nie moglem wstac :lol: x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 ja piertole jaki as :lol: dobre :D A co do dzisiejszego meczyku to Urugwaj nawet daje rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Ja napisze tylko tyle: przepiekne brameczki z dystansu :D Oby to nie byly ostatnie bramki w tym meczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Bramka Gio cud, miód i orzeszki. Poproszę 4:1 dla Pomarańczowych i będę ukontentowany. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Fajnie by było, ale się na to nie zapowiada :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Jak widać nie musi się zapowiadać, już 3:1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...