Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 a ja pamietam jak moglem kupic gf3 za 500zl ( w sklepach kosztowala z 1500zl bo to bylo tak z rok temu albo i wiecej) od zlodzieja co kompletnie nie znal sie na kompach(niestety nie mialem wtedy kasy:(). Wiec okazje czasami sie zdarzaja:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Cenny z gory strony to ceny u dystrybutora,wiec moze sobie na nie pozowlic ok 3%spoleczenstwa a moze mniej:) za 450zl to byl dobry Gf2Ti albo kiepawy Gf3Ti,co nie zmienia faktu ze Lisek szuka frajera:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Cenny z gory strony to ceny u dystrybutora,wiec moze sobie na nie pozowlic ok 3%spoleczenstwa a moze mniej:) za 450zl to byl dobry Gf2Ti albo kiepawy Gf3Ti,co nie zmienia faktu ze Lisek szuka frajera:) No jasne ze szukam frajera :) Ale i tak bede musial zejść z ceny :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 No pewnie,jak sie zaden napalony w dwa dni nie znalazl na extra sprzed od guru:) Co jest z tym czasem na tweaku.pl zrob cos z nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Czasy CET? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Na to właśnie wygląda ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 To jak z tą ceną Lisek 8) hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2002 No pewnie,jak sie zaden napalony w dwa dni nie znalazl na extra sprzed od guru:) Żebyś ty wiedział za jakie ceny ja nieraz sprzet sprzedawałem :P Co jest z tym czasem na tweaku.pl zrob cos z nim A co ma być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 widzialem Gainwalda GF3 Ti200 bodajże 450 sie nazywal. Piekny z radiatorami na pamieciach w pudeleczku za sume 570 pln:)) Powodzenia Lisku w sprzedazy tej GF2 ultra !:) Jest w komputroniku za 625 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 No pewnie,jak sie zaden napalony w dwa dni nie znalazl na extra sprzed od guru:) Żebyś ty wiedział za jakie ceny ja nieraz sprzet sprzedawałem :P Lisek, wystaw ja na Allegro, tam nieraz mlotki takie rzeczy qpuja za zawyzone ceny 8O Co jest z tym czasem na tweaku.pl zrob cos z nim A co ma być? Do [gluteus maximus] jest ten pokazywany czas :!: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Nie lubie tego czasu ale mozna z nim zyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Dobra, wystawiłem ją na allegro :))) Cena wywoławcza to zaledfie 450zł :))) http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5462031 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Bez komnentarza ..ale Lisek zostanie z grafa na wieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajda Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Dobra, wystawiłem ją na allegro :))) Cena wywoławcza to zaledfie 450zł :))) http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5462031 Heh tez podobnie wypasiony tekscik napisalem jak sprzedawalem tnt2 diamonda za 250 zl na allegro ;P Skonczysz jak ja ;P Czyli ze stara karta w drugim kompie ;PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 23.11 RRRRRUUUUUULLLLLLLLEEEEEEZZZZZZZZZZZZZ 28.32 LIPA :( 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...