dbexxi Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam. Mam takie nietypowe pytanie. Czy istnieją obudowy z tacką na mobo z prawej strony patrząc od tyłu? A jak nie to czy da się tą tackę jakoś przemieścić? Zadaje te pytanie, ponieważ chciał bym mieć budę z oknem ale mam takie biurko że w "normalnych" obudowach nie widać by było tego okna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Obejrzyj Silverstone Raven 2 i Fortress 2 powinny ci podpasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 szukaj obudów BTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Silverstone Raven 2 jest fajna, tylko nie do końca zrozumiałem jak to można zamontować płytę o 90*? Może mi to ktoś wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Co w tym trudnego do zrozumienia? Rozmieszczenie śrub tacki + górna ścianka z grillem pod kable i wyjścia mobasa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Już nie długo będę kupował tego Silverstone Raven 2. O to mi chodziło, tacka z prawej strony (od tyłu), w miarę duża, do LC jak urat. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Z tym LC to musisz uważać: http://silverstone-u..._Stealth360.jpg Niby tutaj jest chlodniczka wrzucona do srodka ale tak dosc cisnawo sie robi i przy duzej bedziesz mial problem z dlugimi kartami graficznymi (no i pytanie gdzie reszta tego ukladu ;) ). No chyba , ze wyprowadzisz na zewnatrz : http://www.silentpcr...-raven/r212.jpg edit: kurcze jak dla mnie ta buda bylaby rewelacyjna gdyby byla wykonczona w metalu i nieco mniej stylizowana na kruka ;) Niby jest jest aluminiowy klasyczny Fortress 2 , ale 900 zeta za niego to lekka przeginka. Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Mi przede wszystkim chodzi o schłodzenie karty graficznej(8600GTs) bo na radiatorze już nie daje rady, a wymiana karty jak na razie nie wchodzi w grę, ale cena Ravena 2 też nie jest za niska, około 600zł to sporo. PS. Twoje drugie zdjęcie się nie chce załadować. Edytowane 14 Czerwca 2010 przez dbexxi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Na allegro chodza po 530 no i do wymiany masz conajwyzej 1 wentyl 120mm, a w tych po 250 czy 350 zeta czesto trzeba jeszcze sporo na wentyle dolozyc, wiec cena nie jest az tak zaporowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbexxi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 no tu masz racje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...