mikaelus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Hmmm.... na komóreczkach to ja się nie znam, więc mam pytanko co do Nokii 8110. Jeśli już miałbym kupować to się właśnie do jakiejś taniej używanej komórki przymierzam. Coś mi mozecie o niej powiedziec? Na Allegro stoją pomiędzy 100-200 zeta, więc przyzwoicie. No i całkiem ładna jest... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Co z tego że jest ładna, jeżeli w 90% przypadkach pada Soft, psuje się niesamowicie często i na dodatek nie ma nic ciekawego. Moim zdaniem są to pieniądze wyrzucone w błoto....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Nie kupuj tego shitu! 8110 jest duza, nieporeczna, ciezka... Tu masz specyfikacje... http://knip.pol.lublin.pl/~tsetse/telefony.../nokia/8110.htm Zupelna porazka... Na Allegro za okolo 150 zlotych mozna miec Nokie 3210, ktora jest bardzo dobrym telefonikiem, wiele razy lepszym od 8110... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Sorry, update ona wcale nie jest ładna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat Sorry, update ona wcale nie jest ładna.Hehehehe :P Fajnie to zabrzmialo :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 chcesz?? moja 5510 moge Ci opchnac za 330zl (potrzebuje na MT50 :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 No to ja od razu powiem ze Neo_x ma do sprzedania 5510 i to taniej :P :) Nie pamietam ceny, ale niska :P Na gwarancji, z papierami, folia na wyswietlaczu... :lol: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Mowie :P ja potrzebuje kase, ze by wymienic na siemensa mt50 :P dlatego po tyle chce go opchnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat Mowie :P ja potrzebuje kase, ze by wymienic na siemensa mt50 :P dlatego po tyle chce go opchnac :DHehe :P Wystaw na allegro, niby tam niskie ceny sa, a jednak mozna spokojnie sprzedac za bardzo wygorowana cene komorke :D Znam to z doswiadczenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Oki, thx za info :) W takim razie będę się bardziej przymierzał do 3210. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Juz poszla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat Juz poszla :)A jaka dales cene minimalna? :) Tak latwo nie bedzie sprzedac (ale i tak sie da :P), "czyste" konto, bez komentarzy... Dobrze, ze nie ma negatywnych przynajmniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 minimalna ?? 330zl :P jak nie pojdzie, to wezme i pojde do znajomego :D on ma troche pozytywow :P i on wystawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat Oki, thx za info :) W takim razie będę się bardziej przymierzał do 3210.Dlaczego do 3210?? Za 200 zł możesz mieć 3310. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat Cytat Oki, thx za info :) W takim razie będę się bardziej przymierzał do 3210.Dlaczego do 3210?? Za 200 zł możesz mieć 3310.A za 250 zlotych 3330... Tak mozna w gore isc az do 6610 :P :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Czego chcecie od N8110? Mój brat miał ją i jak na tamte czasy była "najlepsza". Mówie poważnie - ta komóra jest starsza od Noki 5110 :) Zresztą tel. to tel. ma służyć do dzwonienia i ew. wysyłać SMS'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 to jest juz zabytek... jednosystemowy, chu*** bateria.... ja bym sie nie pakowal i jak ktos wspomnial psuje sie non stop... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat Czego chcecie od N8110? Mój brat miał ją i jak na tamte czasy była "najlepsza". Mówie poważnie - ta komóra jest starsza od Noki 5110 :) Zresztą tel. to tel. ma służyć do dzwonienia i ew. wysyłać SMS'y. No właśnie tylko zwróć uwage że to były tamte czasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ej dolacze sie do topicu a jaki telefonik z kolorowym wyswietlaczem i jak sie do zeby mmski byly w granicach 400 zl ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 opolin to chyba tylko nokia 3510i ogolnie dosc fajny telefonik-ale juz spotkałem sie 3 razy z awaria wyswietlacza-najczesciej wygasa ostatnia linia ...dosc typowe w masówkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak ustukam jakąś kasę to może będzie 6210 (starsza w robocie dostała i mi się spodobała :)), a jak nie to 3210 i dość (tą można nawet za 100zeta na Allegro kupić). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 3210..... stary telefonik ale 2 latka go mialem :P i 0 problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 fakt N3210 jest telefonem nie do zdarcia, rozne problemu znim byly jednak i tak jest najlepszy w swojej klasie, co do telefony to ja osobisice wszystkicm (lub kazdemu z osobna) nie polecam N6610 kiedys juz dawalem link to testu, ogolnie telefon wyglada nienajgorzej i na tym sie koncza jego plusy, sam mam zamiar wkrotce stac sie posiadaczem 6310i (dla mnie aktualnie niema nic lepszego) ps. kto sie zna na simlockach? podobno jest wrecz niemozliwe zdjecie simlocka z ES T68i, co mialo by zniechecic potencjalnych zlodzieji do "nieinteresowania" sie tym phonem - true/false :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 IMHO ... opolin N3510i chyba bedzie do 400.... aha sharp gx10 to jest dopiero wypasiony fon http://allegro.pl/show_item.php?item=13563625 ale troche drogawy jest... radzi.łbym poszukać na ebay.com.... to chyba tyle dla ciebie tera mikaelus... N8110 suxx...jak na te czasy to złom... tera kupuję go tylko zagorzali fani matrixa... chyba że takowym jestes sądząc po twoim avatarku... N3310 to jest dres phone... :roll: a chcesz ten telefon na abonament czy na karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...