Ancient Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) 1. Duża/przestronna/ergonomiczna (możliwie większa niż 430x200x475)->cicha->przewiewna 2. Do max 300 3.Moje typy: -Antec Three Hudred -SilentiumPC Gladius 600 -AeroCool S9 -Thermaltake M9 Która z tych 4 byłaby najlepsza lub może zna ktoś coś dobrego podobnego z wyglądu i jakości, ale nie z ceny do Fractal Design R2? ew. inne propozycje milę widziane. Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Ancient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jak dla mnie Antec. Ale i Gladius jest dobrze rozwiązany, tyle, że ciaśniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Z Fractalopodobnych i ok 300 zeta czasem lataja uzywane Anteki P182 P183 na allegro jak wychaczysz w dobrej cenie. Z antecko/gladiuso podobnych masz jeszcze Lancoola K58 <300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Te fractalo podobne Antec-i faktycznie mi się podobają, ale ciężko będzie upolować w dobrej cenie. Za to ten LanCool wydaje się fajny, choć trochę brzydszy...subiektywnie. Jak dla mnie Antec. Ale i Gladius jest dobrze rozwiązany, tyle, że ciaśniejszy. Wymiarowo Antec jest trochę wyższy, ale Silentium jest dłuższy i ma dyski montowane poprzecznie. Mógłbyś powiedzieć w czym ta ciasnota się objawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 A Sharkoon Nightfall jest lepszy/gorszy od Gladiusa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 To chyba nie do mnie pytanie? Nightfall jakoś mi się nie podoba :wink: Chyba jednak zdecyduję się na Cooler Master-a 690(lub jak znajdę w dobrej cenie 692). Poczytałem i znalazłem parę negatywnych opinii o Gladiusie, że słaba blacha, nie wszystko dobrze wykończone i zaślepka od napędu która zasłania własny przycisk przy otwarciu, czyli MADE IN CHINA. Antec, byłby fajny gdyby nie te dyski mocowane wzdłuż obudowy, obecnie mam 3 dyski tak umocowane i razem z kablem zasilającym od grafiki zrobił się niezły bajzel, że o przepływie powietrza nie ma mowy. Rozważam jeszcze tego LanCoola K58, (jako alternatywę dla CM 690) ktoś może coś o nim powiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Super buda w dobrej cenie. Gdybym miał kupować komputer teraz, wziąłbym albo K58, albo K62. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...