TraFicK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja mam celerona 2ghz 256 DDRamu 266 i geforce 2 mx 200 32 mb i mam na 3dmarq 1300 !!!!!! Musze kupic radeona :> Jak kupie radeonka to wyciagne tak z 9000? Jak kupisz radeona 7000 to nie :lol: :lol: :lol: Skąd mamy wiedzieć, jakiego chcesz radeona kupić? Patrząc, jaki masz procesor, można spodziwać się jak najgorszego wyboru ;) Sluchaj koles ja na ciebie nie najezdzam ze masz amd'ka ok? I nie komentuje tego wiec wara od moich decyzji ... Patrzac na twoje wypowiedzi mozna sie spodziewac najgorszego -> ze zachowujesz sie jak ***** bo nim jestes ;) Nie bierz sobie tego do serca ;-) A radeon jakis nowy tak kolo 400 zl ;] Bo wiecej kasy nie mam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja mam celerona 2ghz 256 DDRamu 266 i geforce 2 mx 200 32 mb i mam na 3dmarq 1300 !!!!!! Musze kupic radeona :> Jak kupie radeonka to wyciagne tak z 9000? Jak kupisz radeona 7000 to nie :lol: :lol: :lol: Skąd mamy wiedzieć, jakiego chcesz radeona kupić? Patrząc, jaki masz procesor, można spodziwać się jak najgorszego wyboru ;) Sluchaj koles ja na ciebie nie najezdzam ze masz amd'ka ok? I nie komentuje tego wiec wara od moich decyzji ... Patrzac na twoje wypowiedzi mozna sie spodziewac najgorszego -> ze zachowujesz sie jak ***** bo nim jestes ;) Nie bierz sobie tego do serca ;-) A radeon jakis nowy tak kolo 400 zl ;] Bo wiecej kasy nie mam :P ale nie spodziewaj się kokosów wydajnościowych, a Dijkstra chodziło raczej o to że Celerony sa najgorszymi procesorami patrząc według skali ilośc MHz a wydajność, jesli już to był atak na samego Celerona a nie na Intel'a. Jak ktos może jeszcze pamieta to był kiedyś nawet topic o pustych Mhz... :wink: hehe, ciekawe jakiego procesora dotyczył :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nie myslisz chyba o tulipanach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Sluchaj koles ja na ciebie nie najezdzam ze masz amd'ka ok? I nie komentuje tego wiec wara od moich decyzji ... Patrzac na twoje wypowiedzi mozna sie spodziewac najgorszego -> ze zachowujesz sie jak ***** bo nim jestes ;) Nie bierz sobie tego do serca ;-) A radeon jakis nowy tak kolo 400 zl ;] Bo wiecej kasy nie mam :P Stary, luzzzzz... :D:D:D Piszesz "radeona", a jest go kilkanaście modeli, skąd mamy wiedzieć, na którym chcesz przekroczyć 9000? A co do Twojego proca, to się nie obrażaj, ale jeśli chodzi o gry, to po prostu kupa i nie ma tu nic do rzeczy, że to intel czy AMD. Poprostu celek 2Ghz to nieporozumienie i tylke, nie zmieni tego nic. Żeby na tym celku zrobić 9000 3D marków 2001SE bez kręcenia będziesz chyba potrzebował radka 9500 Do 400zł to redeon 9100, powinieneś mieć na tym około 6000-6500 (bez kręcenia). Peace, brother, peace 8) 8) 8) Update: Kaeres, jasne że to nie dotyczy tulipanów. Nie denerwuj się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Nie myslisz chyba o tulipanach ? no cóż :wink: ale nie zamierzam się spierać, ponieważ nie śledziłem tamtej dyskusji do końca, więc nie wiem jaki był finał, jednak mimo wszystko taki topic był i dotyczył własnie tych procesorów... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Czlowiek popelnil blad kupujac celeronka bo sie nieznal i teraz zaluje a ci go jeszcze dobijaja ;] A qrw kupilem go kilka dni temu :>>> Ale naarziechodzi ladnie w grach tez nienazekam ale po tych postach juz bym wolal athlona ale raczej mi go w sklepie juz nie wymiania po kilku dniach ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 no chlopaki idziewczyny cosik nie tak z tym gf`em bo u mnie na hipersuper mx200 to 1300 z hakiem to defoult jest, a przy kreceniu to 1700 wyciagam: 175/143 190/195 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Czlowiek popelnil blad kupujac celeronka bo sie nieznal i teraz zaluje a ci go jeszcze dobijaja ;] A qrw kupilem go kilka dni temu :>>> Ale naarziechodzi ladnie w grach tez nienazekam ale po tych postach juz bym wolal athlona ale raczej mi go w sklepie juz nie wymiania po kilku dniach ;/ Ej, no nic się nie martw; zmień najpierw grafę (bo już nam wypada, hłe hłe), pozbieraj pieniążki i sprzedasz celinkę, kupisz może PIV (tańszy wariant, tylko nie wiemy, jaką masz płytę?), albo sprzedasz proca z płytą i kupisz AMD- wszysto zależy od $ i Twoich preferencji A jak chcesz, żeby Cię jeszcze dobić ;) , to dodam, że o ile pamiętam, to na poprzednim procu celeronie wiliamette 800@1066 i tej samej grafie nie kręconej miałem chyba 1100 3D marków (chipset BX) bez żadnych ekstra optymalizacji. Kaeres na pewno wyciągnąłby z tego 2x tyle :D , ale mnie się nie chciało, starczało mi. Nie wiem, ile mogłoby być na MX200, którą Ty masz, ale daje to pewne pojęcie o tym, jak mało dają Mhz celeronów :? Ten proc świetnie się nada do klepania w wordzie, exela, oglądania filmów i neta, ale nie do 3D... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...