noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 witam szukalem, na forum ale nie znalazlem nic konkretnego :( radek 9k pro kreci sie tak jak tego bez pro ?? i co zrobic jak cos sie skopie (artefakty itp)?? z gory thx za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 nie wiem jak Twój... ale mój za <span style="color:red;">[ciach!]</span>a się nie kręci... próbowałem wszystkiego, zegary zawsze wracają na default... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja nie wiem, bo nie chce go skefic :( dlatego sie pytam jak go podkrecic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jasne że się różni, Radek 9000 Pro ma wyższe taktowanie pamięci i chyba rdzenia, a pozatym Radka bez Pro nie wykręcisz tak jak tego z Pro. Ja swojego wykręciłem 275275@325/325. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A podkręcić go możesz np. Power Strip - em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 wiadomo, że jest różnica pomiędzy samym 9000, a Pro... ale znowu nie aż tak wielka (mam na mysli ogólnie konstrukcje)... mój idzie 250/200@312/245... ale nie jestem w stanie tego zablokowac, bo ciągle wraca... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a jeszcze takie pytanko..... jakie jest taktowanie standardowe PRO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a jeszcze takie pytanko..... jakie jest taktowanie standardowe PRO ? hehe... to się nazywa szczyt lenistwa... ehh... :lol: [sorx, ale musiałem to napisać] a wystarczyło przeczytac dokładnie jedna z wypowiedzi Elktron'a... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Jasne że się różni, Radek 9000 Pro ma wyższe taktowanie pamięci i chyba rdzenia, a pozatym Radka bez Pro nie wykręcisz tak jak tego z Pro. Ja swojego wykręciłem 275/275@325/325. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 prawda :P sora, nie zauwazylem :P dzieki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 R9kPro krecie sie bez problemow, lepiej gorzej ale zawsze :) Natomiast o kreceniu R9k(bez pro) jest przyklejony topic na forum podkrecanie (chyba ;)} A o podkrecalnosci R9KPro byl caly temat jakis czas temu o ile mnie pamiec nie mysli jeszcze na starym forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 witam szukalem, na forum(...) Slabo szukales :) tu jest caly topic o tym http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25411 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 tyle ze tam jest bez pro a ja sie pytam z pro. nie wiedzialem, czy tak samo sie je kreci ..... btw: nikt mi nie odpowiedzial, co zrobic jak sie zaczna artefakty pojawiac :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 tyle ze tam jest bez pro a ja sie pytam z pro. nie wiedzialem, czy tak samo sie je kreci ..... btw: nikt mi nie odpowiedzial, co zrobic jak sie zaczna artefakty pojawiac :| sadze, ze zasada krecenia jest taka sama, a co sie tyczy artefaktow to nalezy odkrecac, az przestana sie pojawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 albo zapodac radiatorki na pamieci o polepszych chlodzenie GPU albo zjechac z taktowaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 thx wszystkim :D jak bede mial chwilke to sie pobawie radkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 chociaz z tymi artefaktami przynjamniej u mnie. bo 3dmarku zero null nic a w nfs6hp od razu sa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 wiadomo, że jest różnica pomiędzy samym 9000, a Pro... ale znowu nie aż tak wielka (mam na mysli ogólnie konstrukcje)... mój idzie 250/200@312/245... ale nie jestem w stanie tego zablokowac, bo ciągle wraca... U mnie tez wraca. Ustawie cos, uruchomie 3DSmarka wynik ten sam i ustawienia na powrot sa default. Pewnie trzeba BIOS-a karcie zmienic :( Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 PowerStrip patrz podpis. Zadnych modowanych biosow i innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l. Wszio hula piknie. Chlodzony... rowniez patrz podpis i topic CZYM CHLODZICIE SWOJE GRAFIKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 PowerStrip patrz podpis. Zadnych modowanych biosow i innych <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Wszio hula piknie. Chlodzony... rowniez patrz podpis i topic CZYM CHLODZICIE SWOJE GRAFIKI ale człowieku, ty masz 9000Pro, a my cały czas mówimy o tym że mamy problem ze zwykłym 9000... wiadomo, że Pro da się kręcić bez problemu... gorzej jesli mamy bez PRo, niestety żaden z opisanych na forum sposóbów nie pomaga.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 tyle ze tam jest bez pro a ja sie pytam z pro. nie wiedzialem, czy tak samo sie je kreci ..... btw: nikt mi nie odpowiedzial, co zrobic jak sie zaczna artefakty pojawiac :| ale człowieku, ty masz 9000Pro, a my cały czas mówimy o tym że mamy problem ze zwykłym 9000... wiadomo, że Pro da się kręcić bez problemu... gorzej jesli mamy bez PRo, niestety żaden z opisanych na forum sposóbów nie pomaga.... Ludzie, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zastanówcie się. To w końcu chcecie kręcić PRO czy BEZ PRO ??? A jak BEZ PRO to przecież jest topic gdzie jest ponad 260 wpisów!!! SpiderMan - jakiego masz konkretnie Radka 9000PRO?? Bo mój bracki ma Gigabyte i "podkręcanie" powoduje dokładnie takie efekty jak u Dextera i Noose.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 PowerStrip patrz podpis. Zadnych modowanych biosow i innych <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Wszio hula piknie. Chlodzony... rowniez patrz podpis i topic CZYM CHLODZICIE SWOJE GRAFIKI ale człowieku, ty masz 9000Pro, a my cały czas mówimy o tym że mamy problem ze zwykłym 9000... wiadomo, że Pro da się kręcić bez problemu... gorzej jesli mamy bez PRo, niestety żaden z opisanych na forum sposóbów nie pomaga.... :( Przepraszam ty slepy jestes? A w emacie slowo "PRO" to jest pies tak? Nie piernicz kolego. OK? O kreceniu Radka 9000 bez PRO jest temat rzeka i nie trzeba zakladac nowego :P :twisted: O 9000 Pro niewiele w sumie sie pisalo... Najpierw sam zacznij czytac :lol: tytul tematu. :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 tyle ze tam jest bez pro a ja sie pytam z pro. nie wiedzialem, czy tak samo sie je kreci ..... btw: nikt mi nie odpowiedzial, co zrobic jak sie zaczna artefakty pojawiac :| ale człowieku, ty masz 9000Pro, a my cały czas mówimy o tym że mamy problem ze zwykłym 9000... wiadomo, że Pro da się kręcić bez problemu... gorzej jesli mamy bez PRo, niestety żaden z opisanych na forum sposóbów nie pomaga.... Ludzie, <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zastanówcie się. To w końcu chcecie kręcić PRO czy BEZ PRO ??? A jak BEZ PRO to przecież jest topic gdzie jest ponad 260 wpisów!!! SpiderMan - jakiego masz konkretnie Radka 9000PRO?? Bo mój bracki ma Gigabyte i "podkręcanie" powoduje dokładnie takie efekty jak u Dextera i Noose.... No ja mam Sapphire. I nic sie nie dziej jak podkrecam, oprocz wzrostu znacznego wydajnosci. Artefaktow brak. Oni maja bez PRO :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 PowerStrip patrz podpis. Zadnych modowanych biosow i innych <font color="#FF0000">[ciach!]</font>. Wszio hula piknie. Chlodzony... rowniez patrz podpis i topic CZYM CHLODZICIE SWOJE GRAFIKI ale człowieku, ty masz 9000Pro, a my cały czas mówimy o tym że mamy problem ze zwykłym 9000... wiadomo, że Pro da się kręcić bez problemu... gorzej jesli mamy bez PRo, niestety żaden z opisanych na forum sposóbów nie pomaga.... :( Przepraszam ty slepy jestes? A w emacie slowo "PRO" to jest pies tak? Nie piernicz kolego. OK? O kreceniu Radka 9000 bez PRO jest temat rzeka i nie trzeba zakladac nowego :P :twisted: O 9000 Pro niewiele w sumie sie pisalo... Najpierw sam zacznij czytac :lol: tytul tematu. :twisted: :twisted: :twisted: yyy???? i ty piszesz że ja nie czytam??? a kto napisał odpowiedź Dexterowi, który zacytował mnie gdy ja akurat pisałem o samym 9000??? tam jest dokładnie napisane o co chodzi... no, ale trudno jak skoro ty czytasz tylko tytuł topicu i już na nic więcej nie patrzysz to potem wychodzą takie cyrki... imo bez sensu... :? wiem, że jest topic o kręceniu radka 9000, ale co mi po tym że miał by nawet 1000 wpisów jak żaden z wymienionych sposóbów nie działa (o czym tez pisałem, wcześniej, ale ty przeciez TAK CZYTASZ że tego nie zauważyłes)... no comments :? zresztą jak sam załozyciel tematu nie ma nic przeciwko, naszym wpisom to czemu tobie tak to przeszkadza???? on załozył wątek o 9000PRo, a my napisalismy przy okazji... i w czym problem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 skoro mowicie, ze z PRO i bez PRO sie kreci w ten sam sposob to czytam :) mi nie przeszkadza to, bo moze sie czegos naucze. a czytanie 260 postow jakos :| sami wiecie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja mam RAD9000PRO i tez mam problem bo mi kontrolki zegarow same przeskakuja i nie bardzo weim co z tym zrobic AHA mam pytanie czy ktos z was ma moze full wersje Power Stripa, bo ten shareware to ma te beznadziejne tipsy. Moze macie cracki? W sumie program mi sie podoba tyle ze te okienka:) HELP ME To moje cudenko:) jak tylko mu zaloze ZALMANA (tego an HeatPipe) to sei z nim zabawie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ok ja po Vmodzie krecilem 340/340 i zasuwal jak burza tylko sie juz zdazyl spalic . Tez byl od HIS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...