Skocz do zawartości
Arcz

Problem samsung 19"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam Samsunga 19" SyncMaster 940NW.

Otoz moj problem polega na zlym ustawieniu rozdzialki, a zaczelo sie wszystko od tego, stary kabel[ten co dostalem gratis do monitora] popsul sie, wiec kupilem nowy, podlaczylem i system uruchomil sie z rozdzialka 800x600 chcialem zmienic ja(prawy przycisk myszy>>wlasciwosci>>ustawienia) szukam rozdzialki 1440x900 bo to standardowa, lecz jej nie znalazlem. Sciagnolem nowe sterowniki do karty graficznej(nVidia GeForce 9800GT 512mb) lecz nadal ten sam problem, nie bylo mojej rozdzialki. Pogrzebalem cos w panelu sterowania nvidi, dokladniej dodalem rozdzialke 1440x900 to kategori "custom" ustawilem ja, i na tej rozdzialce(1440x900) mam pulpit "podzielony". Wyglada to tak, "jestem" w lewym gornym rogu pulpitu przesowam kursor do prawej strony, pulpit przesowa sie w prawo, i pokazuje wszystkie ikonki po prawek(teraz nie widac lewej) tak samo jak pojade w dol to pokazuje sie pasek start itp. Sterowniki do monitora chyba jakies mam. Co mam robic? Czy to moze byc wina nowego kabla, czy moze monitora czy karty graficznej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi