gacus24 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Czy ktoś z Was może mi powiedzieć czy a jeśli tak to w jakim polskim sklepie internetowym można już kupić tą grę? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Gra NEED FOR SPEED : HOT PURSUIT (Gra PC) - porównanie cen w sklepach internetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie chodziło mi o tego NFS, tylko o najnowszego - Policyjna Gorączka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Przecież to jest najnowszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Kliknij w idź do sklepu... To jest ta wersja czyli ostania odsłona NFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) Chyba sie zgubiłem. A to nie jest najnowszy NFS HOT PERSUIT? Że sie posłużę recką: Need for Speed: Hot Pursuit - Policyjna Gorączka | PurePC.pl edit 11:52 i posypało postami ;) Edytowane 27 Listopada 2010 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) Trochę się pogubiłem w tych Hot Pursutach :) Edytowane 27 Listopada 2010 przez gacus24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Patch: Download PC Patch #1 The following issues have been fixed in this patch: - Quad-core CPU’s crash - Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed. - Missing rain, snow and corona effects - CL Eye driver crashes the game New Features: - D-Box motion chair support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie chodziło mi o tego NFS, tylko o najnowszego - Policyjna Gorączka. Haha ha ha haha ha. Sorry, nie mogłem sie postrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Koledzy w jaki sposób można dodać swój własny avatar (nie używając kamerki internetowej)? Proszę o krótkie i treściwe FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 "- Missing rain, snow and corona effects" Mhmmm... może w następnym paczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 No więc tak: ostatnie zawody w karierze kierowcy masakruja. 70km trasa, prawie kwadrans jazdy. A jeśli jeszcze ktos konczy ten wyscig jako ostatni, na pozostalych ma zloto i w dodatku odsadza reszte na jakieś 30s (czyli tak jak bylo w moim przypadku) to po prostu dostaje esencje tego co zwyklo sie nazywac "need for speed". Gierka jest urocza, pare rzeczy wkurza jak chociazby bezsensowny catch up albo male roznice w prowadzeniu fur, ale mkniecie Veyronem z predkoscia 411km/h przez cale Seacrest County pozwala zapomniec o niedoskonalosciach. IMO bezapelacyjnie najlepszy NFS od lat. Jest to tez dowod, ze czasami warto wrocic do sprawdzonych patentow niz na sile wymyslac jakies cuda na kiju. Prostota rozrywki nie musi oznaczac prostactwa gry. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) Ma ktoś jeszcze taki problem na ostatnich driverach do ati 10.11, ze po wybraniu wyscigu z mapy gra wychodzi do pulpitu? Przeinstalowalem sterowniki i zaczely sie takie cuda, a nie chce mi sie bawic w powroty do 10.9, skoro wszystkie inne gry dzialaja prawiidlowo. Edytowane 27 Listopada 2010 przez SGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Taki problem pojawia się nie od wersji 10.11 sterownika, a od tego, że włączyłeś w nim wymuszanie antyaliasingu, przywróć controlled by application i nie będzie Ci wywalać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) "- Missing rain, snow and corona effects"Mhmmm...może w następnym paczu. Deszcz jak najbardziej teraz widac ;) To zalezy jak jest zaskryptowana pogoda w danym wyscigu, na jednym juz widzialem deszcz (po wgraniu patcha). Nie wiem jak z reszta efektow ps. Panowie sprawdzal ktos z was tego moda na kamere z kokpitu? U mnie po wlaczeniu go klatki leca o dobra polowe w dol, nie mam pojecia czemu tak sie dzieje. Chcialem grac z widokiem z kokpitu (mimo ze te nie sa dobrej jakosci) bo swietnie czuc auto, zwlaszcza przy driftowaniu :) Edytowane 29 Listopada 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Mnie wkurzaja skoki FPS. Przez caly wyscig mam 40-55 fps, ale co jakis czas mam skoki jedno sekundowe albo wjezdzaajc pod wiadukt i bedac w cieniu spadaja klatki do 20-25 :/ komp jak w sigu, ustawienia: 1280x1024, cienie na srednio, motion blur = off, detail textures = on/off (ez roznicy). Ciekawe jakby bylo na Win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Taki problem pojawia się nie od wersji 10.11 sterownika, a od tego, że włączyłeś w nim wymuszanie antyaliasingu, przywróć controlled by application i nie będzie Ci wywalać. Dzięki, na to bym nie wpadł, zwłaszcza, ze wydaje mi się, że wcześniej tez tak miałem. Ważne, ze działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 jezdzi sei całkiem fajnie, dużo egzotycznych samochodów, tylko troche razi grafika a dokładnie postrzepione krawedzie jest na to jakiś patch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zakupiłem tego NFS-a:P szkoda było pieniędzy liczyłem na lepszą grę przejechałem jedna trasę i na tym koniec. Nuda że tak powiem, jestem bardzo rozczarowany grą ogólnie, nie polecam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Grodzio nie łam się. Ja nie znam gry, która spodobałaby mi się po pięciu minutach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 ktoś wie jak długa jest ta gra? gramy z kumplem w to jakieś 15h i jest coraz trudniej jest jedna mapka czy wiecej ? ktoś widział jakieś info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) ktoś wie jak długa jest ta gra? gramy z kumplem w to jakieś 15h i jest coraz trudniej jest jedna mapka czy wiecej ? ktoś widział jakieś info Giera zajeła mi tydzień gry po 2-3h dziennie czyli jakieś 15-20h. Oczywiście chodzi o zrobienie wszystkie na złoto. Dojście do poziomu 20 w obu karierach to dodatkowe 5h (dłużej się kończy policją, bo po drugiej stronie mamy wyścig, gdzie bez łaski zgarniamy jednorazowo 70.000). Mapa jest jedna, a ilość powtórzeń to tak naprawde kwestia szcześcia - raz robisz za 1 razem, raz po paru próbach. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Ciekawe jakby bylo na Win7. Na 7 jest jeszcze gorzej i to wyraźnie. U znajomego (X2 555, HD5770, 4GB) przy powtórce wypadku jest czasem taki drop ze dźwięk się zacina lol - nie ma jak dobra optymalizacja, a pierwszy pacz jest wart tyle co oddajesz w sracz. EDIT @ Krydor Gościu ma 2 os'y więc miałem porównanie. Na 7 są jakby to nazwać takie drobne przycięcia tzn jak popatrzysz na rzeczy z boku drogi to widać nawet przy 55 - 60fps że nie przemijają płynnie tylko co chwila jest taki drobny przeskok/przycięcie. Btw trzeba by sprawdzić grę u siebie. EDIt 2 Sprawdziłem u siebie sp, gra działa bardzo dobrze, ale po przestawieniu koligacji na 3 jaja(uzycie cpu rozklada sie wtedy w miarę równo po jajkach, wyłączyłem cpu 2), na czterech są momentami dziwne, niezrozumiałe spadki. Edytowane 4 Grudnia 2010 przez DJH83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja gram na Phenomie II x3 3.1ghz ( jutro bede krecil , pewnie troche fps wskoczy) i 4770 jak w podpiscie i SP pieknie dziala. W mp zdarzaja sie spadki fps przy kraksie badz jak wjezdzam w tunel, ale to nie sa dropy ktore powoduja scinki. Jednym slowem gra sie fajnie. Win xp i dx 9 wiec moze dlatego. BTW Na mapach zimowych i jak pada deszcz widac mokre podloze, ale nie widze padajacego sniegu, deszczu, a powinieniem? To jakis bug czy takich efektow w grze nie ma i tylko widac to na nawierzchni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) @Krydor Przeczytaj kilka postów wyżej Edytowane 4 Grudnia 2010 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jeśli ktoś napotkał na framedropy na quadzie pomimo patcha to polecam wyłączyć jeden rdzeń (koligację dla rdzenia 0). Mimo niezłej płynności (komp z siga) miałem framedropy jak zbliżałem się do każdego skrzyżowania - po wyłączeniu jednego rdzenia jak ręką odjął :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mi troche grafika nie odpowiada na moim radeonie... Wszędzie mam postrzępione krawędzie, a po ustawieniu AA gra crasciach!e... Ktoś na GFach ma takie problemy? Zreszta nie zdziwie sie, jezeli na gfach bedzie wszystko dobrze.... No i czekamy na nastepnego patcha, bo ten to ujnia jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierdlik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) No u mnie też na radeonie są postrzępione krawędzie. Rzeczywiście gra lepiej chodzi jak się wyłączy 1 z 4 rdzeni, przycinki na zakrętach znikają i wzrasta fraps o około 5 klatek. Co do porównania XP vs. W7 ,to na XP jest średnio o 7 klatek więcej na tych samych ustawianiach. Dodam że XP mam już 2 lata W7 świeżą postawiłem Edytowane 12 Grudnia 2010 przez pierdlik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udało wam się helikopter strącić IEM? Mi się udało tylko raz trafić ale leciał dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Parę razy go namierzałem, ale nigdy nie udało się go zdjąć. Jedynie jak się włączy zakłócanie to heli nie zrzuca kolczatek. Za to widziałem inną śmieszną akcje: zostałem wyautowany tuż przed helikopterem, ale uderzenie innego samochodu wywalilo mnie ostro do gory i fura przywalila w smiglowiec. Ten sie zachwial w sumie dosc realistycznie i odlecial, a mial jeszcze kolczatki do zrzucenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...