Parry Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam! Otóż chciałbym sobię zmienić cały komputer i więc na razie zaczynam od obudowy. Jaką polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zadajac takie pytanie wartoby napisc, co ma sie w tej obudowie znalezc i czego od obudowy oczekujesz, a przede wszystkim - ile chcesz na nia przeznaczyc. W przeciwnym wypadku mozemy sobie wrozyc do upojenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parry Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zadajac takie pytanie wartoby napisc, co ma sie w tej obudowie znalezc i czego od obudowy oczekujesz, a przede wszystkim - ile chcesz na nia przeznaczyc. Przepraszam, że od razu nie napisałem ale bardzo się spieszyłem. Więc tak. Chciałbym aby zasilacz był na dole i najlepiej z kołkami wyciszającymi. Dobry by był też montaż kabli za tacką na mobo. W ogóle żeby była cicha i nie "skrzeczała" tak jak moja którą teraz posiadam. Na obudowę chcę przekazać max. 300 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ale nie rozumiesz ;) Z reguły żadna obudowa nie krzyczy sama z siebie :P Do zasilacza Fan swap na coś wolnoobrotowego a nie kołki jakieś. Podaj resztę konfiguracji, jaka karta graficzna czy ma na sobie suszarkę czy też jakieś znośne chłodzenie. Co siedzi na procu, ile będzie wentylatorów dodatkowych. Dysk, luzem czy w boxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Musialbys troche dolozyc, ale Fractal Define R2 powinien Ci sie spodobac. Recka u nas na portalu, polecam lekture. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ale nie rozumiesz ;) Z reguły żadna obudowa nie krzyczy sama z siebie :P Do zasilacza Fan swap na coś wolnoobrotowego a nie kołki jakieś. Podaj resztę konfiguracji, jaka karta graficzna czy ma na sobie suszarkę czy też jakieś znośne chłodzenie. Co siedzi na procu, ile będzie wentylatorów dodatkowych. Dysk, luzem czy w boxie. Jeśli to jedna z tych o przeźroczystych ściankach bocznych to wystarczy by wibrowała od uruchamianego napędu cd czy dysków twardych ;) Wiem bo sam tak mam w Tsunami (buda ma 6 kilo, dzięki czemu wszystko rezonowało póki nie założyłem koszyka na dyski z wlasnymi pochlaniaczami drgan) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parry Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ale nie rozumiesz ;) Z reguły żadna obudowa nie krzyczy sama z siebie :P Do zasilacza Fan swap na coś wolnoobrotowego a nie kołki jakieś. Podaj resztę konfiguracji, jaka karta graficzna czy ma na sobie suszarkę czy też jakieś znośne chłodzenie. Co siedzi na procu, ile będzie wentylatorów dodatkowych. Dysk, luzem czy w boxie. Jak napisałem w pierwszym poście, składam wszystko od początku. Chcę właśnie jakieś Fan-y wolnoobrotowe. Ja jestem otwarty na propzycję w sprawie cichego komputera ;] Fractal Define R2 - dosyć fajna obudowa ale niezbyt ładna. Czekam na dalsze propozycje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...