DarkMind Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 ok, jeśli seria 2 TB nie jest gorsza od 1Tb to wezme :) pytanko, czy film puszczony z tego dysku będzie się przycinał z powodu 5400, czy nie będzie problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 ok, jeśli seria 2 TB nie jest gorsza od 1Tb to wezme :) pytanko, czy film puszczony z tego dysku będzie się przycinał z powodu 5400, czy nie będzie problemu ? na pewno nie jest wolniejsza od 1TB jak już to szybsza.Co do przycinania filmów, taki problem nie istnieje na dyskach 5400rpm,nie ma prawa istnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 gorsza chodziło mi bardziej pod względem awaryjności :) wolniejszy chyba jest jesli ma 5400 a moje 1TB 7200? to fajnie, bo myślałem, że może skoro to jest "tylko" 5400 to może ciąć filmy ale z drugiej strony na laptopach latają i filmy 1080p a tam zazwyczaj są dyski 5400 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 gorsza chodziło mi bardziej pod względem awaryjności :) wolniejszy chyba jest jesli ma 5400 a moje 1TB 7200? to fajnie, bo myślałem, że może skoro to jest "tylko" 5400 to może ciąć filmy ale z drugiej strony na laptopach latają i filmy 1080p a tam zazwyczaj są dyski 5400 :) u mnie 2TB 5400rpm jest szybszy niż 250GB 7200rpm no ale ten 1TB 7200rpm będzie szybszy bo to nowsza konstrukcja.Co do przycinania taki problem nie istnieje nawet w tych najwolniejszych laptopowych dyskach,jak film przycina to sprawka cpu lub gpu albo złych kodeków. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 mi najczęściej przycinaja na kompie filmy przy wejściu lub wyjsciu z pełnego ekranu. ale to inna kwestia. dzięki za pomoc, więc będzie Samsung 2Tb HD204UI szkoda, że już ich więcej robić nie będą tzn ogólnie samsungów. pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...