malodobry Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, powoli przymierzam się do swojego pierwszego WC ;) Działanie pod obciążeniem mojego radka przybliża mnie do niego z każdym dniem ;( Powylewam tutaj trochę swoje żale, ale niestety kupienie tańszej karty odbiło się na mnie podwójnie. Nie dość, że wyje to to jak heretyk na stosie, to jeszcze nie mogę znaleźć kompatybilnego bloku :( Może ktoś posiada jakąś wiedzę na temat bloku dla karty HIS w wersji H577FL1GD ? Dodam, że wygląda toto tak : H577FL1GD Pozdrawiam, Malodobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Masz Pan pecha, niestety wariacji 5770 wyszło tyle, że producentom nie opłacało się robić coverów dla wszystkich, musisz znaleźć coś uniwersalnego + radiatory na ram i sekcję zasilania. Ewentualnie zmienić na wersję V2, na rynku ciężko dostać Asusa ale są jeszcze referenty m.in od Sapphire. TEN pasuje na praktycznie wszystko. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malodobry Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, dzięki za odpowiedź :) tak trochę się łudziłem, że to po prostu ja googla używać nie umiem ;) Swoją drogą, doszukałem się, że Swift MCW60(lub MCW80), z zestawem retencyjnym MCW604870XSCSK będzie pasował (link). Ewentualnie Koolnace GPU-200. Pozdrawiam, malodobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...