Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Gdzie mogę znależć taki serwer ale bezpłatny ??? boo.pl - niechodzi host.sk - brak "wolnych miejsc" Jestem na maxa zdesperowany ! Proszę szanownych panów adminów o nieprzenoszenie na Software, bo tam nikt nie wchodzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Pomóżcie PLIZ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 u providera ja mam stałe łącze i dostałem 50 mb serwer z obsługa PHP,CSS itd.itp. www.master.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ja mam serwer płatny płace 70 zł rocznie za 100 Mb(jak chciałbyś sie teraz zarejestrowac to płacisz 100 zł rocznie, mi sie trafiło przed zmianami i niepodniesci mi abonamentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 znam server czeski chyba mam php http://www.host.sk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 www.clickherefree.com - juz raz ci podawalem ;) tam powinienes znalezc bez zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 www.clickherefree.com - juz raz ci podawalem ;) tam powinienes znalezc bez zadnych problemow.Jakoś nie umie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 http://www.clickherefree.com/Free_Web_Spac...e_Directory.htm Ustawiasz sobie parametry (ustaw tylko no ads zeby reklam nie bylo i zaznacz php) I voila! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 sprawdz to: http://www.amok.dk/vis/formular gdybyś miał problemy daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 www.crosswinds.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 jakieś jeszcze znacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 podaj czego dokladnie szukasz to bedzie latwiej pomóc. napisz czy zalezy ci na mysql, ftp,htaccess czy mogą być bannery itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zależy mi na PHP i MySQL bannery mogą być, ale raczej nie mile widziane, a jak mają być to tak zeby nie trzeba było w nie kilkać, aby serwis przetrwał ! Tam ma być strona WWW ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 sprawdź http://www.spaceports.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Założyłem tam ! Ale klient FTP nie umie się połączyć - niby łączy się i przy pobieraniu zawartości LIST wiesza się !!! Co robić ??? Mam gotową stronę a nie mam serwera !?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 spróbuj w passive mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 www.friko.pl << tu na 100% jest PHP . Dają 50 mb wolnego miejsca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 http://www.lycos.co.uk/ Zajebisty serwerek !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 A ześ qfa masz problem!! :D Żebyś miał szukac darmowego dobrego z obsługa mysql'a to rozumie :P Friko nie poloecam, kumpel ząłozył to mu sie strony s<span style="color:red;">[ciach!]</span>liły, najlepeij jest mieć u siebie w chacie, wiele GB wolnego miejsca na bajery do stron.. :) lukasz gdyby to mial byc czeski serwer było by na koncu takie cos: .cz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...