Deacon_Frost Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, W domu mam NET radio podawany przez dostawcę, to routera D-Link (na strychu) i dalej po domu wi-fi i jeden kabel enternet do Desktop PC. Kupiłem "n" i chce ją podłączyć do siebie, niestety w/w technologia nie posiada wi-fi...Po kablu nie puszcze, bo nie będę kuł ścian (nowe budownictwo) - dlatego mam NET przez radio...:-( Ale mniejsza z tym, mam wolny Linksys WRT54GC i chce go podłączyć do "nbox recorder" jak Acces Point Client-ale nie mam pojęcia jak to zrobić, a jeżeli nie to jak by można, potrzebuje żeby router działał jak karta wifi...Słyszałem o "mostkowaniu" jeżeli nie ma możliwości AP Client ale jak?! Z góry dzięki za wsparcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Z tego co poczytałem to ten routerek nie da rady w tej roli. Alternatywnego firmware'u nie wgrasz, a w firmowym nie ma takich opcji. Możesz za to spróbować zamienić routery, tak żeby ten d-link był przy "n"ce a linksys rozsyłał po domu. Warunkiem jest żeby ten d-link miał jakieś funkcje związane z WDS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...