Junior Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Niedawno zakupiłem tą zasiłke i zauważyłem niewielkie skoki napięcia . Pogłówkowałem troche i wymyśliłem powód . Czy te skoki mogą być spowodowane że podłączeniem jej do do przedłużacza w którym każde gniazdo jest zajęta a to wszystko podłączone jest do jednego gniazdka . Co wy na tą teorie . POZDRÓWKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Niedawno zakupiłem tą zasiłke i zauważyłem niewielkie skoki napięcia . Pogłówkowałem troche i wymyśliłem powód . Czy te skoki mogą być spowodowane że podłączeniem jej do do przedłużacza w którym każde gniazdo jest zajęta a to wszystko podłączone jest do jednego gniazdka . Co wy na tą teorie . POZDRÓWKA Jakie napiecia ci dokladnie skacza ? czym je mierzysz ? w jakich granicach ci skacza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Mierze Asus Probem . A skaczą mi wszystkie napięcia w granicach 0,05 <> 0,09 gdzieś tak około . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Przykro mi, Junior, ale zle wykombinowales ;). To, ze napiecia nie sa ciagle stale jest jak najbardziej normalne i nie masz sie czym przejmowac. Taki urok praw fizyki obowiazujacych w naszym pieknym swiecie... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 mam tą samą zasilke i asusa, skoki max 0.04 w +12V(p4+raid 0), a reszta napięć RockStable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ja z pytaniem nie w temat, sorx, ale nie chciałem zakładac nowego tematu... W jaki sposób są regulowane obroty wiatraków?? Jeżeli przez czujnik to gdzie on się znajduje?? i podstawowe pyt. Jak wymienie wentyle to dalej będzie pracować dostosowywanie rpm do temp ?? Jak już było... wybaczcie :oops: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...