michalelo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam. Mam w planach kupno dysku twardego ponieważ mój jest głośny(http://dyski.cdrinfo.pl/benchmark/Seagate-ST3120026AS/2.html). Więc szukam cichego i wydajnego dysku pod SATA (nie sata II ) do 100zł najlepiej jeśli znacie droższe też piszcie będe miał wybór. Czekam na propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniek69 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 witam! np. tak dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ciche i wydajne są samsungi spinpoint f3 każdyy poleca, innym rozwiązaniem byłoby kupno dysku laptopowego. I jeszcze pytanko jestes pewien żę dysk jest głośny?? może przenosi wibracje na obudowe, miałem tak i dyski wyżuciłem za obudowe na maty bitumiczne i jest cicho. Jeszcze możesz zbudować sobie BitumBoxa czy jakos tak XD z obudowy od starego cdromu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Raczej dysk ponieważ słychać piska, a jeśli chodzi o tego samsunga spinpoint f3 to jest dośc drogi, wystarczy mi 160GB witam! np. tak dysk Ten dysk jest pod SATA II Edytowane 18 Czerwca 2010 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Co do Pewniaka szybki cichy i DZIAŁAJACY na S150 : WD3200AAKS.. Ogolnie WD nie zapomniało co to zworka limitujaca ,,, w Samsungach trzeba programowo ( czyli na innym kompie z S300) przełaczyć elektronike dysku w tryb S150.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 niezbyt dużo tych odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...