dr.elich Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam, planuję przeprowadzić się na gdańską Morenę. W mieszkaniu są już łącza providera o nazwie Jarsat, który zresztę ma bardzo atrakcyjną cenowo ofertę. Opinie jednak o tym dostawcy są dość rozbieżne - czy ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby się nimi podzielić? Ewentualnie podać alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) W Trójmieście prężnie działa firma LIMES (www.limes.com.pl) jeżeli działają w twoim rejonie to polecam ich z pełną odpowiedzialnością. Ogarniają praktycznie całe trójmiasto i na większych osiedlach mają sieci osiedlowe. Wszyscy z całego 3m mają możliwość wejścia na ich serwer DC++ (chociaż transfery nie są jakieś super mega wypasione). Ogólnie firma godna polecenia, można się z nimi dogadać co do ceny i prędkości łącza. Ja jestem u nich od 6 lat, oczywiście problemy techniczne bywają ale w większości przypadków z winy abonentów (wyłączony switch). Technicy jednak zawsze reagują w dobrym czasie ;) Pozdrawiam Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja wcześniej miałem internet w ATTU - sieci bliźniaczej Jarsatu - był spoko, ale sam Jarsat nie jest mi znany a opinie o nim jakie znalazlem raczej zniechęcają niz przekonują..rozwazę Limes - fajna promocja na indeks, dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Zdecydowałem się na Jarsat - jestem jak na razie mega zadowolony, od 2 tyg mam i zadnych problemów, za 49pln mam 5mega w dzien i 10 w nocy, net cały czas jest, do tego mam od nich TV - wziąłem najmniejszy pakiet za 5.90 al ePan monter zostawił mi na razie największy bo mu się nie chciało do skrzynki biegać..podłączenie w ciągu 2 dni od telefonu do nich. Polecam jeśli ktoś rozważa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnklop19 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam telewizja jarsat od stycznia 2012 doda nowe kanały oto lista aktualnych kanałów Jarsat Internet - Telewizja - Telefon - Kanały cyfrowe pakiet prestiż HD extra taki posiadam jest super naprawdę a oto nowości od stycznia: TVS HD AXN Disney Disney XD DISNEY JUNIOR POLSAT FUTBOL POLSAT PLAY POLSAT FILM TRAVEL HD POLSAT SPORT HD RTL HD OUTDOR HD FOOD HD BBC HD HISTORY HD NATURE HD AXN SCIFI AXN CRIME AXN HD ORANGE SPORT RUSSIAN TRAVEL GUIDE DO TEGO PACZKA HBO: HBO HBO2 HBO COMEDY HBO HD HBO2 HD HBO 2 COMEDY HD PACZKA CIENAMAX: CINEMAX CINEMAX 2 CIENMAX HD CIENMAX 2 HD Witam telewizja jarsat od stycznia 2012 doda nowe kanały oto lista aktualnych kanałów Jarsat Internet - Telewizja - Telefon - Kanały cyfrowe pakiet prestiż HD extra taki posiadam jest super naprawdę a oto nowości od stycznia: TVS HD AXN Disney Disney XD DISNEY JUNIOR POLSAT FUTBOL POLSAT PLAY POLSAT FILM TRAVEL HD POLSAT SPORT HD RTL HD OUTDOR HD FOOD HD BBC HD HISTORY HD NATURE HD AXN SCIFI AXN CRIME AXN HD ORANGE SPORT RUSSIAN TRAVEL GUIDE DO TEGO PACZKA HBO: HBO HBO2 HBO COMEDY HBO HD HBO2 HD HBO 2 COMEDY HD PACZKA CIENAMAX: CINEMAX CINEMAX 2 CIENMAX HD CIENMAX 2 HD 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...