sadbre Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam!Dziś muszę kupić router do neostrady 10mbit... mam troszkę ograniczony budżet dlatego do wyboru mam tylko te 3 routery... o z nich najlepiej wybrać? ASUS RT-G32 D-LINK DL-524 TP-Link TL-WR340G proszę o pomoc:) ps:wiem że istnieje temat jaki router kupić w inny dziale kecz nikt nie odpisuje a ja dziś muszę go kupić. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Miszczu: Jaki Router Kupić ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 23 Sprzęt Sieciowy & Wi-fi - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Jak byś napisał w dziale z 2 linka na pewno ktoś by odpisał. Router wybierz jaki chcesz. Skąd mamy wiedzieć co najbardziej Cię interesuje? Każdy z nich na pewno będzie działać i obsłuży twoją sieć. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Miszczu: Jaki Router Kupić ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 23 Sprzęt Sieciowy & Wi-fi - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Jak byś napisał w dziale z 2 linka na pewno ktoś by odpisał. Router wybierz jaki chcesz. Skąd mamy wiedzieć co najbardziej Cię interesuje? Każdy z nich na pewno będzie działać o obsłuży twoją sieć. tak wiem jest tam mój post od wczoraj lecz lipa, a naprawdę muszę dziś kupić... i nie wiem co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) ASUS RT-G32 Ma wszystko co powinien mieć. WPA2 itp. 99zł D-LINK DL-524 wg info na stronach ma tylko WEP, WPA więc bym go olał. TP-Link TL-WR340G Tak jak Asus ma WPA2, dodatkowo pracuje w trybie WDS - może się kiedyś przydać ;) no i kosztuje 60zł Brał bym ostatniego. Jedna uwaga. Wszystkie routery wymagają użycia dodatkowo modemu od neostrady. Jeżeli chciałeś wyeliminować modem to musisz szukać innych modeli. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Grinch 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Mój odnośnik - znajomy zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 A Tu ten sam temat ;) Jaki Router Kupić ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...