ZlyDzien Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) czesc ostatnio musiałem pozbyc sie HD4890 i kupic karte zastepcza, padlo na 7600 gs , pasywny gigabyte duzo nie oczekiwalem, raz ze seria 7 dwa ze gigabyte... do rzeczy, gdy maksymalizuje drugie (to wazne) okno np, jedno max FF i potem worda na full screen to obraz zaczyna mi sie trząść w lewo i prawo, powiedzmy ze przesuwa sie o milimetr ze 2-3 razy an sekunde. Wyobrazcie sobie jakie to irytujace. Ciekawa rzecz ze jesli przesune kursor w prawy gorny rog ekrany to przestaje... jesli na trzesace sie okno przesune np okienko gg tez przestaje. ale jesli zminimalizuje okiengo gg to zaczyna sie od poczatku. Szlag mnie trafia. od 5 dni walcze z tym i nie mam kompletnie pomyslu jak sie tego pozbyc (poza pozbyciem sie karty) dzieje sie tak samo na najnowszych sterownikach, na tych dolaczonych do karty i bez nich. Moja natywna rozdzielczosc ekranu to 1920x1200. Czyżby karta wymiekala przy HD? wiem ze jest sprawna, odpalalem gry, furmarka i 3d marka. Jakies pomysly? ok, miałem przebłysk geniuszu. Karta nie ogarnia opcji "transparency" czyli generalnie Aero... wyłączyłem, wyglada paskudnie ale nie trzesie. mozna zamknac Edytowane 18 Czerwca 2010 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...