paula Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 witam panowie chce wymienic w zasilaczu Tagan wiatrak bo ten jest juz tak glosny ze szok, pytanie jaki bedzie najcichcszy a dobry cena nie gra roli ma byc cichutki i oczywiscie na dwa piny bo rozkrecilem i sprawdzilem. Odrazu pomyslalem jeszcze ze jak juz wymieniam w zasilaczu to wymienie reszte wiatrakow mam ich jeszcze trzy w obudowie , wiec napiszcie mi lub dajcie linki najlepiej z allegro lub ebay bylo by dobrze ale jak nie ma to moga byc tez sklepy . Zeby bylo wszystko jasne 1-jaki wiatrak do zasilacza na 2piny 120mm 2-jaki do zasysania powietrza zimnego na 3piny 120mm 3-jaki na tyl obudowy do wyciagania cieplego powietrza na 3piny 80-120mm 4-jaki na bok obudowy tez chyba jest on do wyciagania powietrza na 3piny lub molke 120mm tak jak napisalem wyzej, cena nie gra roli maja byc bardzo ciche to moja obudowa Z tyłu i z boku :: PCLab.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...