SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no na wstępie to cze no dobra dość uprzejmości mam pytanko jaki najlepszy zasilacz kupić a i zeby terz nie kosztował 500 zł bo to przesada jak na moj portfel :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a zapomiałem dodać mam obecnie zasilacz CODEGEN'ta no i mogę powiedzieć ze chyba nienadrabia niejestem pewien czy to moze być powód bo jak podłącze kabel do karty TV to po 10 min komp gasnie i słychać tylko z głośnika TTTTTTTTUUUUUUUUUTTTTTTTTTUUUUUUUUU moze zasilacz nowy pomorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Było w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tych topicóf, nawet sam pisałem!! Szukaj!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 niechce mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 To sie nie dowiesz. Proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat niechce mi sięheheh tobie sie nie chce szukać a nam pisać 100 razy to samo!! PROSTE CO?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat niechce mi się 8O 8O 8O :? :? :? :? buahahahahha to niech ci sie zachce, bo sie nie dowiesz :lol: mhaaa rozbroiles mnie ;] rotfl ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 nie chce ci sie......to sie w y j e b o sosne człowieku to ci sie zachce Bezczelnośc niektórych mnie zadziwia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 A może odrazu Ci zamówic i przywieść... co? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ostatnio za dużo jakis przypałów pisze na forum ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 to jest qrwa zalosne, tyle piszemy ostatnio o zasilkach a tu jeszcze typ po propozycji poszukania choc na pierwszej stronie forum pisze ze mu sie nie chce 8O :x i <span style="color:red;">[ciach!]</span>, nie bedziemy pisac ponownie tego samego :!: zamknac ten temat a temu typkowi dac bana :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 oto co znajdziemy na stronce tego kolesia :x Cytat mam pięknego kompa składałem go sam i jestem z niego zadowolony do tej pory działa strasznie mnie wkurzają lamerzy tom swoją gupotom potrafią wku..... nawet najspokojniejszą osobę na świecie koles wyglada tak http://strony.wp.pl/wp/set1234/ja.gif zrobcie z tego negatyw to zobaczycie :x skad sie tacy biora :?: :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat oto co znajdziemy na stronce tego kolesia :x Cytat mam pięknego kompa składałem go sam i jestem z niego zadowolony do tej pory działa strasznie mnie wkurzają lamerzy tom swoją gupotom potrafią wku..... nawet najspokojniejszą osobę na świecie koles wyglada tak http://strony.wp.pl/wp/set1234/ja.gif zrobcie z tego negatyw to zobaczycie :x skad sie tacy biora :?: :!: :evil: Za ortografię lufa a za tupet ban :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 co za człowiek "nie che mi sie"i to w drugim poście w temacie ja jak zaczynałem jak coś powtarzałem bo nie weidziałem że było i nawet nie wiedziałem że jest opcja szukaj (nie śmiać sie) to przepraszałem i już nic więcej nie pisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 każdy nowy myśli ze jego "przypadek" jest wyjątkowy :) - wystarczy troche pomyśleć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 a no tak miałem co cośnie wiedziałem to na forum nareszcie miałęm się kogo poradzić i nadal mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 chłopaki, musicie tak gościa rapować, gdyby się przyjrzeć topikom to co drugi się powtarza i jakoś nikt nie brzęczy z tego powodu, polecieliście na gościu maxymalnie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 w sumie jak mu sie nie chce to jego sprawa ja nie bede swina i mu doradze: Kup najlepiej RUBIKONA 300W koszt poniżej 200 i na pewno da rade - swietne zasilacze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no bo takiego chamstwa niezniese :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat chłopaki, musicie tak gościa rapować, gdyby się przyjrzeć topikom to co drugi się powtarza i jakoś nikt nie brzęczy z tego powodu, polecieliście na gościu maxymalnie:( po pierwsze topic o zasilaczach pojawia sie kiolka x w tygodniu... kur** ja nei po to pisalem art w faq... moze i za aktualny nie jest...ale jednak... :/ uzupelnie got roche niedlugo.... na samej 1 stronie sa topici o zasilkach (tj nie wiem, ajk u was...ja mam 70 wynikow na strone... ) a jak czlowiek jeszcze psize, ze mu sie nie chce szukac... ejjj...sorry...przegiecie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Ej, koledzy ;) wybaczcie mu, On czytuje CdAction.... ;) :P Naczytał się ActionRedaction, wziął sobie do serca texy SMugglera i teraz myśli że jest cool i wszystko Mu wolno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wolno mi wszystko kto mi zabroni a jak tak kozaczycie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to pochwalta sie czymś niemacie niczego w czym moglibyście mi doruwnać "LAMY" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 w sumie jestem nowy ale jak na moj gust to kolega lubi owoce tropikalne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Grabisz sobie, chłopcze (chłopcze- tego akurat nie jestem pewny)!! Jak chcesz tu robić zamęt tu już tu nie wracaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ha ale to smieszne było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 co <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to była grozba nierozbawiaj mnie a szczegulnie ten co najwięcxej ma do powiedzenia "Pinki" który durzo gada a mało robi by mógł odpowiedzieć ale wolał się wyśmiewać niewiem czy trzeba być totalnym kretynem czy wstawić sobie twarz animowanej postaci ale <span style="color:red;">[ciach!]</span> z tym, niektórzy z was niemają nawet strony www ja swoją robiłem bardzo dawno ma wiele do rzuczenia ale ja przynajmiej niewchodze na czyjeś forum i niestaram się publicznie kogoś ośmieszyć zadajcie sobie jedno zajebiste pytanie gdy zrana wstaniecie i przeglądniecie się w lustrze "kim jestem i poco zyje " ja wam na to nieodpowiem ale morzecie wiedzieć że kiedyś dowiecie się tego no dobra a teraz do zeczy niemam zamiaru <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wysłuchiwać zbendnych wypowiedzi z waszej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Cytat co <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to była grozba nierozbawiaj mnie a szczegulnie ten co najwięcxej ma do powiedzenia "Pinki" który durzo gada a mało robi by mógł odpowiedzieć ale wolał się wyśmiewać niewiem czy trzeba być totalnym kretynem czy wstawić sobie twarz animowanej postaci ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font> z tym, niektórzy z was niemają nawet strony www ja swoją robiłem bardzo dawno ma wiele do rzuczenia ale ja przynajmiej niewchodze na czyjeś forum i niestaram się publicznie kogoś ośmieszyć zadajcie sobie jedno zajebiste pytanie gdy zrana wstaniecie i przeglądniecie się w lustrze "kim jestem i poco zyje " ja wam na to nieodpowiem ale morzecie wiedzieć że kiedyś dowiecie się tego no dobra a teraz do zeczy niemam zamiaru <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wysłuchiwać zbendnych wypowiedzi z waszej strony a ty: mało myslisz bądz w ogóle dużo piszesz (bzdur) w ogóle sensownych wypowiedzi dużo robisz (bzdur) w ogole rzeczy sensownych kretynem to Ty jestes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SET2003 Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 ja czy twoja stara bo ja bym <span style="color:red;">[ciach!]</span>a takiego przyjeba nie spłodził szczere kondolencjie dla twoich rodziców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Rany... wjedzie ci taki... prosi o pomoc, ale szukać mu sie nie chce. Wyzywa wszystkich od LAM i kretynów a sam nawet po Polsku nie potrafi pisać porządnie. Twierdzi, że wszystko wie, ale tak naprawde zna sie jak "świnia na gwiazdach" i jeszcze ubliża wszystkim dookoła... Normalnie słów brak na takie zachowanie. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Po prostu jeden wielki, totalny dziecinny prymityw!! Lepiej go zlać, szkoda gadania i pisania ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...