Skocz do zawartości
SET2003

JAKI NAJLEPSZY ZASILACZ

Rekomendowane odpowiedzi

a zapomiałem dodać mam obecnie zasilacz CODEGEN'ta no i mogę powiedzieć ze chyba nienadrabia niejestem pewien czy to moze być powód bo jak podłącze kabel do karty TV to po 10 min komp gasnie i słychać tylko z głośnika TTTTTTTTUUUUUUUUUTTTTTTTTTUUUUUUUUU moze zasilacz nowy pomorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest qrwa zalosne, tyle piszemy ostatnio o zasilkach a tu jeszcze typ po propozycji poszukania choc na pierwszej stronie forum pisze ze mu sie nie chce 8O :x i <span style="color:red;">[ciach!]</span>, nie bedziemy pisac ponownie tego samego :!: zamknac ten temat a temu typkowi dac bana :lol: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oto co znajdziemy na stronce tego kolesia :x

Cytat

mam pięknego kompa składałem go

sam i jestem z niego zadowolony do tej pory działa

strasznie mnie wkurzają lamerzy tom swoją gupotom

potrafią wku..... nawet najspokojniejszą osobę na świecie

koles wyglada tak http://strony.wp.pl/wp/set1234/ja.gif zrobcie z tego negatyw to zobaczycie :x skad sie tacy biora :?: :!: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

oto co znajdziemy na stronce tego kolesia  :x  

Cytat

mam pięknego kompa składałem go

sam i jestem z niego zadowolony do tej pory działa

strasznie mnie wkurzają lamerzy tom swoją gupotom

potrafią wku..... nawet najspokojniejszą osobę na świecie

koles wyglada tak http://strony.wp.pl/wp/set1234/ja.gif zrobcie z tego negatyw to zobaczycie :x skad sie tacy biora :?: :!: :evil:

Za ortografię lufa a za tupet ban :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za człowiek "nie che mi sie"i to w drugim poście w temacie

ja jak zaczynałem jak coś powtarzałem bo nie weidziałem że było i nawet nie wiedziałem że jest opcja szukaj (nie śmiać sie) to przepraszałem i już nic więcej nie pisałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłopaki, musicie tak gościa rapować, gdyby się przyjrzeć topikom to co drugi się powtarza i jakoś nikt nie brzęczy z tego powodu, polecieliście na gościu maxymalnie:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

chłopaki, musicie tak gościa rapować, gdyby się przyjrzeć topikom to co drugi się powtarza i jakoś nikt nie brzęczy z tego powodu, polecieliście na gościu maxymalnie:(

po pierwsze topic o zasilaczach pojawia sie kiolka x w tygodniu...

kur** ja nei po to pisalem art w faq...

moze i za aktualny nie jest...ale jednak... :/

uzupelnie got roche niedlugo....

na samej 1 stronie sa topici o zasilkach (tj nie wiem, ajk u was...ja mam 70 wynikow na strone... )

a jak czlowiek jeszcze psize, ze mu sie nie chce szukac...

ejjj...sorry...przegiecie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a wolno mi wszystko kto mi zabroni a jak tak kozaczycie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to pochwalta sie czymś niemacie niczego w czym moglibyście mi doruwnać "LAMY"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to była grozba nierozbawiaj mnie a szczegulnie ten co najwięcxej ma do powiedzenia "Pinki" który durzo gada a mało robi by mógł odpowiedzieć ale wolał się wyśmiewać niewiem czy trzeba być totalnym kretynem czy wstawić sobie twarz animowanej postaci ale <span style="color:red;">[ciach!]</span> z tym, niektórzy z was niemają nawet strony www ja swoją robiłem bardzo dawno ma wiele do rzuczenia ale ja przynajmiej niewchodze na czyjeś forum i niestaram się publicznie kogoś ośmieszyć zadajcie sobie jedno zajebiste pytanie gdy zrana wstaniecie i przeglądniecie się w lustrze "kim jestem i poco zyje " ja wam na to nieodpowiem ale morzecie wiedzieć że kiedyś dowiecie się tego no dobra a teraz do zeczy niemam zamiaru <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a wysłuchiwać zbendnych wypowiedzi z waszej strony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

co <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to była grozba nierozbawiaj mnie a szczegulnie ten co najwięcxej ma do powiedzenia "Pinki" który durzo gada a mało robi by mógł odpowiedzieć ale wolał się wyśmiewać niewiem czy trzeba być totalnym kretynem czy wstawić sobie twarz animowanej postaci ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font> z tym, niektórzy z was niemają nawet strony www ja swoją robiłem bardzo dawno ma wiele do rzuczenia ale ja przynajmiej niewchodze na czyjeś forum i niestaram się publicznie kogoś ośmieszyć zadajcie sobie jedno zajebiste pytanie gdy zrana wstaniecie i przeglądniecie się w lustrze "kim jestem i poco zyje " ja wam na to nieodpowiem ale morzecie wiedzieć że kiedyś dowiecie się tego no dobra a teraz do zeczy niemam zamiaru <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wysłuchiwać zbendnych wypowiedzi z waszej strony

a ty:

mało myslisz bądz w ogóle

dużo piszesz (bzdur) w ogóle sensownych wypowiedzi

dużo robisz (bzdur) w ogole rzeczy sensownych

kretynem to Ty jestes.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rany... wjedzie ci taki... prosi o pomoc, ale szukać mu sie nie chce.

Wyzywa wszystkich od LAM i kretynów a sam nawet po Polsku nie potrafi pisać porządnie.

Twierdzi, że wszystko wie, ale tak naprawde zna sie jak "świnia na gwiazdach" i jeszcze ubliża wszystkim dookoła...

Normalnie słów brak na takie zachowanie. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...