Skocz do zawartości
SET2003

JAKI NAJLEPSZY ZASILACZ

Rekomendowane odpowiedzi

co <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to była grozba nierozbawiaj mnie a szczegulnie ten co najwięcxej ma do powiedzenia "Pinki" który durzo gada a mało robi by mógł odpowiedzieć ale wolał się wyśmiewać niewiem czy trzeba być totalnym kretynem czy wstawić sobie twarz animowanej postaci ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font> z tym, niektórzy z was niemają nawet strony www ja swoją robiłem bardzo dawno ma wiele do rzuczenia ale ja przynajmiej niewchodze na czyjeś forum i niestaram się publicznie kogoś ośmieszyć zadajcie sobie jedno zajebiste pytanie gdy zrana wstaniecie i przeglądniecie się w lustrze "kim jestem i poco zyje " ja wam na to nieodpowiem ale morzecie wiedzieć że kiedyś dowiecie się tego no dobra a teraz do zeczy niemam zamiaru <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wysłuchiwać zbendnych wypowiedzi z waszej strony

Gdzie jest twoja strona? :?: Jeżeli wygląda jak powyższy cytat, to stwierdzam, że taki pokaz poprawnej polszczyzny warto zachować dla potomnych :D . Masz pięć lat i nie chodzisz jeszcze do szkoły?

A co do twoich wypowiedzi - łapiesz poziom tak niski, iż dziwię się, że nie dostałeś jeszcze bana. Spadaj i nie zatruwaj życia innym. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednej rzeczy nie rozumiem. Dlaczego ten temat jest jeszcze niezamkniety. A kolega SET2003 powinien dostac bana. Owszem jest nowy. Ma prawo nie znac zasad obowiazujacych na forum. Chociaz mowi sie ze nie znajomosc prawa nie zwalnia z obowiazku jego przestrzegania. Ale powinien przynajmniej z pokora przyjac slowa krytyki i zastosowac sie do nich. Skoro zadal pytanie i chce uzyskac na nie odpowiedz to powinien o to prosic a nie rzadac. Naprawde uwazam, ze takie zachowanie jest niedopuszczalne. Jesli nie bana to chociaz pouczenie od moderatora powinien dostac. To jest miejsce dla ludzi, ktorzy chca pomocy lub chca pomoc. Zarowno ci pierwsi jak i drudzy powinni prezentowac wysoki poziom kultury. Niestety czesto brakuje tego zwlaszcza nowym uzytkownikom. Pozostaje tylko nadzieja ze to sie zmieni.

I mam sugestie. Powinno sie zrobic taki przepis, ze kazdy kto chce zostac uzytkownikiem powinien miec przez pierwszt tydzien dostepny tylko dział FAQ. To powinno wieksza czesc uzytkownikow zmusic do jego przeczytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaaaaaaaaaa co niestać was by mi dosrać to <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie od zeczy <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ciule prymitywem mzecie nazywać siebie nawzajem a nie mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamknij sie prymitywny chlopcze :lol: Na tym forum nie wyzywamy sie, nie obrazamy swoich rodzin i staramy sie pisac zgodnie z podstawowymi zasadami jezyka polskiego. Spojrz jaki prezentujesz poziom, nie liczy sie to ze mozesz wielu rzeczy nie wiedziec, liczy sie twoj poziom kultury ktorego wogule nie posiadasz. Nie ma tu miejsca dla takich :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie pinki!

Jesli chcesz sie wyzyc, bo nikt cie nie kocha to idz i nakrzycz na kolegow piaskownicy :roll:

A wlasnie, gdzie moderatorzy :wink:

Nie chce sie zadzic ale na tym forum nie ma miejsca dla takich ludzi :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zainteresowałem się sam kwestią zasilaczy i nawet nie musiałem nikogo pytać - na każdym dowolnym forum w całej sieci jest kilka tpików o zasiłkach. To ostanio bardzo modny temat. Więc nie wnerwiaj się na irytację użytkowników, że widza kolejne pytanie "w tym samym temacie".

Poza tym obowiązują chyba jakieś zasady netykiety, których ty widze nie znasz - ale to już problem moderów.

Gdzie jest Reed?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie jest Reed?

pewnie poczeka jeszcze chwile i przyklei topic, bedzie ladne pouczenie dla nowych jak sie nie zachowywac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam, że się wtrącam w tą "rzeczową" dyskusję, ale polecam wyszukać (jeśli to możliwe po bańce :D ) wszystkie posty tego młodzieńca (wszyscy kole wieku lat 16ście proszę się nie oburzać na słowa prawie 30sto letniego dziadka) i poczytać - brecht murowany, że nie wspomne o osławionej stronie www - prawdziwa gratka :D, chyba dawno nie było tu czegoś tak zabawnego :D .

ps. naprawde nie chciałem nikogo urazić, ale nie mogłem się powstrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widziałem to moje typy są tak:

1. Top Power

2. Fortron

3. Antec 

4. i reszta

ej no po co odpowiadacie takiemu typowi 8O kazdy sie przyzwyczai i bedzie ciagle zadawal takie same pytania o ktorych byla mowa tysiace razy :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie czepiajcie sie go - on w koncu pokrecil 1700+ na 2400+ - jest dla mnie zamiataczem jakich malo - a ty co na to powiesz berkut?

Heh ale :lol: jak gosc dla ciebie wymiata to ja wysiadam. Przeczytaj sobie jego posty i zobaczysz jak sie klijent zachowal i jak odpowiadal. A wiez mi podkrecic 1800+ @ 2400+ przy dobrej serii nie problem. Inne osoby osiagnely o wiele lepsze wyniki. I nie liczy sie to ze on wykrencil 1800+ @ 2400+ tylko jego zachowanie. Dla mnie rownie dobrze mogl podkrencic na 3000+ i tak nalezal mu sie Dołączona grafika na ktorego ciezko zapracowal. :lol: :lol: :lol:

A mozna zamknac ten topic. Bo interesanta juz nie ma Dołączona grafika a dyskusja o nim jest bezsensowna. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie lepiej cos sensownego ... czytalem tu na tweaku ze na na 12v trzeba miec minimum 18a .. natomiast chieftec 360 ma 17a a przecie to bardzo dobry zasilacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jeeezu!

zajebisty temat...

szkoda ze tak szybko ban poszedl.. ja bym go jeszcze przytrzymal :)

propozycja do moderatora... zmien nazwe na np: 'lole z tweka" i przesun na osla... bedzie zainteresowanie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do moderatora - moze jakis osobny dzial otworzyc - nazwa padla "BIG LOL'E Z TWEAK'A" :D - przenosic tam zamkniete topici zeby mozna bylo sie smiac :P - to lepsze niz topic z kawalami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...