Skocz do zawartości
Bezan

Sklep z tanimi częściami do LC - wysyłający do Polski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Interesuje mnie kupno paru elementów do LC.

Widziałem, że na: Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come tanio są pompki i topy Swiftech ale chłodnice i bloki już w cenach jak w Polsce.

Możecie polecić jakieś sklepy (USA, GB, DE, ??) gdzie warto zrobić zakupy (z przesyłką wyjdzie taniej niż w PL)?

Z góry dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aquatuning. przy większym zamówieniu wyjdzie taniej. tylko daj im znać emailem co zamawiasz i zapytaj czy mają wszystkie części w jednym magazynie bo przesyłkę mogą policzyć dwa trzy razy jak np jedna część lub więcej części będzie w różnych magazynach.

jesteśmy w unii a za przesyłki z sklepów z terenów unii płaci się jak do trzeciego świata... mimo iż np amazon do starej części unii wysyła wszędzie po tej samej, niższej cenie... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrzyłeś tutaj:

Specialtech.co.uk|Specialtech UK Water Cooling Shop

Często tam kupuję i jak dotąd 0 problemów. Szybka dostawa, jasne od razu co maja na stanie a czego nie. Tylko te funty... szczególnie za przesyłkę. Da się jednak to przeżyc przy większym lub droższym zamówieniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiałem z Performance-PCs i jestem zadowolony. Bardzo szybko wysłane, dokładnie to co chciałem. Żeby tylko dolar staniał..

Witam,

Interesuje mnie kupno paru elementów do LC.

Widziałem, że na: Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come tanio są pompki i topy Swiftech ale chłodnice i bloki już w cenach jak w Polsce.

Możecie polecić jakieś sklepy (USA, GB, DE, ??) gdzie warto zrobić zakupy (z przesyłką wyjdzie taniej niż w PL)?

Z góry dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi