Bezan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam, Interesuje mnie kupno paru elementów do LC. Widziałem, że na: Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come tanio są pompki i topy Swiftech ale chłodnice i bloki już w cenach jak w Polsce. Możecie polecić jakieś sklepy (USA, GB, DE, ??) gdzie warto zrobić zakupy (z przesyłką wyjdzie taniej niż w PL)? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 aquatuning. przy większym zamówieniu wyjdzie taniej. tylko daj im znać emailem co zamawiasz i zapytaj czy mają wszystkie części w jednym magazynie bo przesyłkę mogą policzyć dwa trzy razy jak np jedna część lub więcej części będzie w różnych magazynach. jesteśmy w unii a za przesyłki z sklepów z terenów unii płaci się jak do trzeciego świata... mimo iż np amazon do starej części unii wysyła wszędzie po tej samej, niższej cenie... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 aquatuning. przy większym zamówieniu wyjdzie taniej. Tak patrzę na ich ceny i praktycznie wychodzi to samo co w PL na interesujących mnie częściach. Niektóre nawet drożej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Patrzyłeś tutaj: Specialtech.co.uk|Specialtech UK Water Cooling Shop Często tam kupuję i jak dotąd 0 problemów. Szybka dostawa, jasne od razu co maja na stanie a czego nie. Tylko te funty... szczególnie za przesyłkę. Da się jednak to przeżyc przy większym lub droższym zamówieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zamawiałem z Performance-PCs i jestem zadowolony. Bardzo szybko wysłane, dokładnie to co chciałem. Żeby tylko dolar staniał.. Witam, Interesuje mnie kupno paru elementów do LC. Widziałem, że na: Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come tanio są pompki i topy Swiftech ale chłodnice i bloki już w cenach jak w Polsce. Możecie polecić jakieś sklepy (USA, GB, DE, ??) gdzie warto zrobić zakupy (z przesyłką wyjdzie taniej niż w PL)? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...