ruzgatogosu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 szukam możliwie najtańszego zestawu płyta główna pod procesor dwurdzeniowy (nie wiem jaki) zintegrowana graficzna lub moja stara karta AGP procesor do tej płyt ram chyba 1gb lub moj stary ram teraz mam plyte pod p4 1gb w 3 kosciach sdram PC3200 grafike AGP mam dyski ata nie sata wymieniam ten stary sprzet bo zaczyna wariowac i prawdopodobnie plyta glowna nie jest juz stabilna jesli sie cos da uzyc ze starego zestawu to bedzie fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 a ile masz na to pieniędzy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruzgatogosu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 okolo 400 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 przy 400 zl w gre wchodzą tylko używki może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruzgatogosu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 400zł to liczysz łączenie ze sprzedażą starych podzespołów czy bez nich bo jak bez nich to trochę jeszcze dostaniesz (nie za dużo ale zawsze coś), poza tym jaki masz zasilacz bo może to on jest powodem nie stabilności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruzgatogosu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 zadnych pomyslow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) OKAZJA !!! ^^~~~~~^~ ASUS M3N78 PRO + GEFORCE 8300 (1078891833) - Aukcje internetowe Allegro Athlon II X2 240 2.8 GHz AM3 BOX 2MB 65W (1080873802) - Aukcje internetowe Allegro Nowy - RAM 2 GB APACER / 800 MHz - 24 mcy GWAR. (1087247322) - Aukcje internetowe Allegro Jak sprzedaż stare części, możesz zainwestować w lepsze/cichsze chłodzenie proca... Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruzgatogosu Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 jakaś stabilna płyta główna ( nie musi mieć świetnych osiągów ) + zintegrowana grafika procesor dwurdzeniowy ram ____________________ czy mój zasilacz (codegen 400w 300x) wystarczy do tego zestawienia? całość ma być tania z uwzględnieniem stabilności płyty głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Codegon nie wystarczy, a płyta + cpu + ram to z najtańszego zestawu na Lipiec i wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Codegena odstaw na bok. Najlepsza i najstabilniejsza płyta może się przy nim wykrzaczać. Jeśli nie grasz, nie będziesz gonił tego kompa w filmy full hd a ma być tanio, to ja proponuję jakąś tanią płytę pod s.775 ze zintegrowaną grafiką na chipsecie G31. Do tego Procesor może być używany E2xx0. Można dostać takiego już za 60-80zł. Pamięć to taka na jaką wystarczy, myślę że 2GB ddr2 kupisz w założonym budżecie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...